Nikiti letovanje

Nikiti apartmani – aranžman za letovanje: Nikiti je gradić koji se nalazi na poluostrvu Sitonija, u Grčkoj. Ovaj grad je karakterističan po tome što je sačuvao staro jezgro grada, koje se nalazi na samoj obali. Noviji deo grada smešten je na plaži, gde se nalaze i brojni ribarski brodovi i nove marine. Nikiti je popularna turistička destinacija od sredine prošlog veka i jedno je od omiljenih mesta kako lokalnim turistima tako i trancima. Ukoliko i vi želite da obiđete ovo grčko mestašce, pogledajte neke od ponuda turističkih agencija izlistanih na našem sajtu.

Nikiti smeštaj

Halkidiki je popularna letnja turistička destinacija od kasnih 1950-ih godina kada su ljudi iz Soluna počeli da provode svoje godišnje odmore u primorskim selima kao što je na primer Nikiti. U početku su turisti odsedali u privatnim domovima lokalaca, ali je sa velikim turističkim bumom 80-ih godina došlo do izgradnje brojnih smeštajnih kapaciteta.

Kada je u pitanju Nikiti hoteli koji se nalaze variraju od izuzetno luksuznih do onih sa skromnijom ponudom smeštajnih objekata i pristupačnijoj ceni široj populaciji. Sitonija apartmani su pristupačnija varijanta, ali jednako kvalietan smeštaj za sve one koji žele da provedu savršen odmor na ovom čarobnom poluostrvu.

Nikiti plaža

Castri plaža je pogodna za sve one koji žele male popularne plaže i manje gužve. Na oko 5 kilometara od Nikitija prema Marmarasu nalazi se Agios Ioannis, jedna od najlepših plaža na Sitoniji.

Oko 10 kilometra od Nikitija, negde na pola puta do Marmarasa nalazi se plaža Elia, duga 2km. Ova plaža je uska, neuređena, isprekidana rtovma i stenama i svakako ne spada u najlepše na Sitoniji. Odmah nakon Elie, 14 km od Nikitija nalazi se čuvena Lagomandra. Plaža je poznata po obilju prirodnog hlada i velikoj posećenosti i jedna je od najlepših u Nikitiju.

Tripotamos je plaža koja se sastoji iz dva dela. Neuređenog bez gužve i uređenog isped kampa Castello. Ova plaža nije puno posećena i pogodna je za one koji ne žele gužvu na plaži. Paradisos plaža se nalazi u “predgrađu” Neos Marmarasa i ona više služi gostima koji su smešteni u apartmanima uz plažu nego posetiocima sa strane.

Nikiti last minute

Last minute Nikiti ponude itekako su popularne kod mnogih turista, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Ipak, ono što takođe može olakšati vaš budžet za letnji odmor jesu i Nikiti first minute ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i uživanje u ovom gradiću na Sitoniji.

Pretraga

Destinacija

  • Nikiti

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.