Ofrinio letovanje - za savršen odmor

Ofrinio apartmani – aranžmani za Ofrinio letovanje: Orfinio se nalazi u blizini Asprovalte, na oko 25 kilometara udaljenosti. Ovo grčko letovalište je od Soluna udaljeno samo 100 kilometara, što ga čini veoma privlačnom destinacijom za letovanje. Orfinio ili kako je poznato Orfynio Beach je poprilično malo mesto, sa veoma malo stanovnika. Glavne grane kojima se bave meštani su turizam, poljoprivreda i ribolov.

Ukoliko ste za letovanje 2019 odabrali Grčku i želite da se odmorite i opustite, Orfinio je pravo mesto za vas. Kako biste na vreme rezervisali svoj aranžman, pogledajte ponude na našem sajtu i obezbedite sebi mesto u ovom čarobnom delu Grčke.

Orfinio smeštaj: hoteli i apartmani

Orfinio aranžmani uglavnom podrazumvaju kako smeštaj, tako i prevoz do odredišta. Kada je u pitanju Orfinio hoteli se nalaze u neposrednoj blizini mesta, dok apartmana ima u samom naselju i veoma su dobro uređeni. Nekoliko vila sređenih u modernom stilu krase ovo naselje, te ako želite odmor u pristojnom smeštaju, ova turistička destinacija je pravi izbor za vas.

Orfinio last minute

Last minute Orfinio ponude odlična su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Orfinio first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa možete rezervisati sebi putovanje u ovo grčko mesto dosta pre letnje sezone.

Orfinio šta videti i posetiti?

Kada je u pitanju letnja destinacija Orfinio znamenitosti koje morate obići se uglavnom nalaze u samom okruženju mesta, te ukoliko se odlužite za neki izlet ili ekskurziju u Solun na primer, možete videti brojne bitne istorijsko-kulturne zaostavštine same države.

Malo mesto Orfinio krasi Trg Svetog Đorđa, koji je omiljeno mesto i meštana i turista za druženje. Kako je ovo mesto poznato po uzgajanju grožđa, maslina, badema, ali i po rakiji “tsipouro”, obavezno posetite neki od restorana ili tradicionalnih grčkih taverni i uživajte u grčkoj kuhinji. Takođe, Orfinio plaža nudi kristalno more plave boje, kao i plažu prekrivenu peskom ili šljunkom, na kojoj možete uživati uz zvuke talasa ispod suncobrana.

Pretraga

Destinacija

  • Ofrinio

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.