Olympic beach letovanje

Olympic beach letovanje – aranžmani: Letovanje Olympic beach uvek učini sasvim posebnim iskustvom, a ovo potvrđuje i činjenica da je Olimpijska regija u Grčkoj izuzetno popularna turistička destinacija, pogotovo među našim turistima.

Olympic beach nalazi se na samo 2 km od još popularnije Paralie, u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora. Ovo letovalište ima sve što je potrebno za odličan odmor, a aranžmani za Olympic beach koji se nalaze u ponudi agencija, izlistani su na našem sajtu, pa ih ovde lako možete pronaći i rezervisati, a u nastavku teksta saznaćete sve potrebne informacije o letovanju na ovom grčkom odmaralištu.

Olympic beach plaže

Olympic beach plaža poznata je kao prelepa i mirna, iako je karakterišu i odlični beach barovi i grčke taverne. Široka, peskovita, čista – definitivno su tri prideva koja je najbolje opisuju. Tirkizno plavo more svakoga ostavi bez daha, a spojena je sa plažom Paralie.

Olympic beach mirniji je od Paralie, pa je češći izbor porodica sa decom i svih onih koji na letovanje idu pre svega radi odmora i punjenja baterija. Mnogi Olympic beach koriste i kao bazu, pa sa ovog letovališta obilaze i one u blizini.

Olympic beach smeštaj – Olympic beach apartmani i hoteli

Odabir aranžmana za letovanje u Olympic beach podrazumeva i odabir smeštaja. Agencije češće nude hotelski smeštaj, ali mnogi se odlučuju i za apartmane. Hoteli u Olympic beach uglavnom se nalaze kraj same obale, ili u njenoj neposrednoj blizini. Olympic beach hoteli uglavnom imaju bazene, kao i odličnu hranu, a poznati su i po gostoljubivom i stručnom osoblju.

Apartmani u Olympic beach razlikuju se po veličini, kao i po samoj lokaciji apartmana. Svakako, oni su opremljeni odlično, a neki od njih imaju i pogled na more. Zato ne čudi što su za letovanje Olympic beach apartmani čest izbor turista.

Olympic beach last minute

Preporučujemo da iskoristite neki od promotivnih perioda kada budete rezervisali i kupovali aranžmane za Olympic beach letovanje. Takva je, na primer, Olympic beach last minute i first minute ponuda, pa u ovim periodima možete kupiti aranžman po ceni koja je niža od standardne.

Pretraga

Destinacija

  • Olympic Beach

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.