Ouranopolis letovanje

Ouranopolis smeštaj – aranžmani za Ouranopolis letovanje: Ouranopolis je letovalište u Grčkoj na Halkidikiju. Smešteno je na oko 120 kilometara od Soluna. Ovo letovalište je poznato pod imenom “nebeski grad” i spaja Svetu Goru i ostatak kontinentalne Grčke. Letovanje u Ouranopolisu je idealna opcija za sve koji su željni mira i odmora daleko od gradske gužve. Ovaj drevni grad je raj na zemlji, pa ukoliko planirate letovanje u Ouranopolisu, pogledajte ponude naših aranžmana, i saznajte šta vas očekuje u ovom grčkom letovalištu.

Ouranopolis letovanje – odmor uz prelepe plaže

Ono šta karakteriše ovo letovalište u Grčkoj svakako su prelepe plaže okružene prirodom i nebesko plavom vodom. Kako su plaže veoma dobro uređene i sređene, sa odličnim ulazom u vodu, idealna su opcija za mališane, pa ne čudi što je Ouranopolis izbor mnogih porodica sa malom decom. Takođe, za one koji su željni odmora u miru i tišini, ovo letovalište nudi nekoliko skrivenih, takozvanih divljih plažica, koje se kriju iz uvala i predstavljaju pravi raj u prirodi.

Pesak u kombinaciji sa nebo plavom bojom mora zaista predstavlja prizor kao sa razglednice. Glavna plaža ispred naselja je odlično organizovana, a ako se odlučite za letovanje u Ouranopolisu, ukoliko ste za nešto aktivniji odmor, možete obići obližnja ostrva i plaže, kao i značajne kulturno-istorijske znamenitosti.

Ouranopolis last minute i first minute ponude

Kada je u pitanju Ouranopolis last minute ponude su brojne, pa ne čudi što se mnogi veoma rado odlučuju da posete ovo mesto. Last minute Ouranopolis ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po pristupačnim cenama odu na letovanje. Takođe, first minute Ouranopolis ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa već sada možete rezervisati sebi Ouranopolis letovanje.

Ouranopolis smeštaj – hoteli i apartmani

I kada je u pitanju Ouranopolis Grčka svojim turistima nudi smeštaj u vidu hotela i apartmana. Pogledajte ponude smeštajnih kapaciteta i aranžmana za “Ouranopolis letovanje” i rezervišite na vreme svoj ovogodišnji odmor.

Pretraga

Destinacija

  • Ouranopolis

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.