Paralija letovanje

Paralija hoteli – aranžmani za Paralija letovanje: Paralija je letovalište u Grčkoj koje je poznato po svojim veoma pristupačnim cenama i dobrom provodu. Nalazi se 4 kilometara udaljeno od mesta Katerini u podnožju planine Olimp. Kada je u pitanju Paralija plaže čini jedna peščana plaža koja se prostire čak do narednog mesta Olympic Beach-a.

Kada je u pitanju Paralija last minute ponude postoje svake godine i za njih se najviše opredeljuju mladi za koje je dobar provod zagarntovan u ovom delu Grčke. Ukoliko ste za letovanje 2019 odabrali Grčku, želite da se odmorite, opustite i provedete, Paralija je pravo mesto za vas. Na našem sajtu možete pronaći brojne ponude kada su Paralija apartmani u pitanju, kao i kada je reč o velikom izboru hotela i studija koje ovo turističko letovalište nudi.

Last minute Paralija

Smeštaj u Paraliji je veoma skroman i odgovara svim svakodnevnim ljudskim aktivnostima i zahtevima. Last minute Paralija ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Paralija first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa već sada možete rezervisati sebi putovanje u ovo grčko mesto.

Letovanje Paralija

Paralija je malo mesto za koje vam nije potrebno prevozno sredstvo kako biste otišli u najbliži market. U Paraliji postoje lokalni marketi, prodavnice, apoteke, menjačnice, banke, te nije potrebno ići u drugo mesto, jer ovo grčko mesto ispunjava sve ljudske potrebe.

Ovo letovalište je pogodno i za porodice sa malom decom, ali i za mlade, jer je zagarantovan dobar provod u klubovima u Paraliji. Kako postoji veliki broj diskoteka i klubova, kao i restorana sa tradicionalnom grčkom muzikom, u ovom grčkom mestu vam sigurno neće biti dosadno.

Paralija znamenitosti

Ono što karakteriše ovo letovalište svakako je peščana plaža duga 3 kilometara, koje je veoma pogodna za decu, te je Paralija destinacija koja privlači porodice sa decom. Kako je ulazak u vodu veoma dobro uređen i kako je voda veoma plitka i nekoliko stotina metara dalje od obale, deca se veoma raduju dečijim igrama u vodi.

Paralija se nalazi u blizini mesta Katerini, te se preporučuje obilazak Opštinskog parka u ovom mestu. Ovaj park predstavlja pravu oazu mira i prirode kroz koji se može prošetati i opustiti u druženju sa decom. Paralija nudi mnogo izleta i ekskurzija na koje možete ići i videti bitne znamenitosti Grčke, kao što je Olimp, Solunsko groblje, Manastir Meteori.

Pretraga

Destinacija

  • Paralija

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.