Platamon letovanje

Platamon hoteli – aranžmani za letovanje Platamon: Platamon je letovalište u Grčkoj koji je poznatiji pod nazivom “Noćni cvet ispod Olimpa”. Ovo mesto je od Soluna udaljeno svega 90 kilometara. Sa vrlo dobrim geografskim položajem, Platamon je jedno od najstarijih turističkih letovališta na ovoj obali Egejskog mora.

Platamon je pravi mali grad koji ima sve što je potrebno za idiličan odmor. Letovalište Platamon je u blizini Paralije i Leptokarije i samo na jedan kilometar od Nei Porija. Mesto ima svoju luku, glavnu ulicu, trg i šetalište, te podseća na pravi primorski grad. Ukoliko imate želju da obiđete ovaj deo Grčke pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravan odmor u Platamonu.

Platamon apartmani i hoteli

Platamon smeštaj je veoma dobro uređen i na vrlo moderan način, te je sigurno da svako može naći za sebe baš ono što odgovara svim njegovim potrebama i zahtevima. Hoteli u Platamonu su veoma tražen tip smeštaja, što zbog mogućnosti polu ili punog pansiona, što zbog toga što je hotelska usluga na visokom niovu. Međutim, za one što su više za privatan smeštaj, apartmani u Platamonu su veoma rasprostranjeni i izbor je veliki, tako da može naći baš ono što je po vašoj želji.

Last minute Platamon

Platamon last minute ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Patamon first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa već sada možete rezervisati sebi letovanje u Platamonu.

Platamon plaže i znamenitosti

Celim letovalištem dominira zamak Platamon koji je postavljen na brdu uz more i pruža savršen pogled na celu regiju. Ono što je zanimljivo je da je mesto dobilo naziv po velikom broju platana koji su karakteristični za ovaj deo Grčke, te svojim krošnjama krase samo letovalište. Mesto Platamon ima dve plaže, sa obe strane luke. Plaže su šljunkovite i veoma dobro uređene, tako da sadrže sav sadržaj koji je potreban na plaži, od ležaljke i suncobrana, do barova i taverni. Treća plaža je dosta šira i ona je peščana. Ova plaža se pruža sve do Nei Porija. Peščana plaža je najpopularnija među turistima tokom letnje sezone, a do nje se može doći laganom šetnjom iz bilo kog dela Platamona.

Pretraga

Destinacija

  • Platamon

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.