Polihrono letovanje

Polihrono last minute – Polihrono plaže: Polihrono je grčko letovalište, smešteno na 98 kilometara južno od Soluna. Nalazi se u na Halkidikiju, tačnije njegovom poluostrvu Kasandra, omiljenom turistima zbog kristalno čiste vode i prelepih plaža sa postepenim ulaskom u more, što naročito pogoduje deci. S obzirom na to, porodice sa decom su najčešći posetioci ove destinacije, ali i svi oni koji žele miran odmor prošaran zanimljivim sadržajem i okolnim mestima koja se ove mogu obići.

Kada je u pitanju Polihrono last minute i druge ponude za ovu destinaciju su izuzetno tražene, a koji su aranžmani za ovo letovalište na raspolaganju, možete već sada proveriti na našem sajtu. Kada je u pitanju Polirono plaže su njegov najjači adut, ali to svakako ne znači da mesto nema pta da ponudi osim kupališta.

Polihrono smeštaj

Ukoliko posetite Polihrono apartmani će verovatno biti vaš prvi izbor prilikom odabira smeštaja. Reč je o apartmanskim kompleksima koji nude izuzetno kvalitetnu uslugu u vidu udobnih soba sa lepim pogledom, povoljnih cena i pristupačnosti različitih sadržaja, pa ne čudi što su, bar kada je u pitanju Polihrono apartmani rezervisani već i pre početka letnje sezone.

Ovo svakako nije jedina opcija za smeštaj na destinaciji, pa ukoliko želite najbolje od onoga što nudi Polihrono hoteli će biti odličan izbor za vas. Većina njih je smeštena uz samu obalu, što obezbeđuje odličan pogled i blizinu plaže. Blizina je naročito bitna za roditelje koji letuju sa malom decom, pa ovo mesto odlično ispunjava i ovaj važan kriterijum.

Polihrono last minute – šta videti i obići?

Ukoliko ste imali sreće i rezervisali Polihrono last minute ponudu, ne morate brinuti o tome šta možete videti u ovom delu Halkidikija. Neke od značajnih i lepih mesta koja možete obići su kanal Potidea, koji spaja zalive Toroneos i Satonic, zatim hram Zeusa Amona i banja Loutra.

Kada je u pitanju Polihrono plaže su njegov zaštitni znak, kao i cele Kasandre. Glavna gradska plaža je najpopularnija, zbog sitnog, svilenkastog peska i nekoliko kilometara dužine. Odlično je opremljena suncobranima i ležaljkama, a uz plažu su smešteni i barovi, prodavnice, pa turistima koji se sunčaju u Polihronu uglavnm ništa ne može zafaliti.

Pretraga

Destinacija

  • Polihrono

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.