Porto Koufo letovanje

Porto Koufo letovanje – aranžman: Ribarsko selo na samom jugu Sitonije idealno je mesto za sve one koji su u potrazi za destinacijom koja će im pružiti pravi odmor i uživanje. Intimno i malo, ovo mesto nalazi se u blizini većeg Toronija do čijih plaža sa Koufoa nije teško doći.

Svake godine sve više turista se odlučuje za ovu mirnu, grčku letnju destinaciju, a ako to želite i vi – na našem sajtu brzo i lako ćete pronaći i rezervisati aranžmane turističkih agencija za letovanje u Porto Koufo.

Porto Koufo plaže

Porto Koufo, na grčkom zapravo znači “gluva luka”, što već dovoljno govori o ovom bajkovitom mestu. Porto Koufo je poznat kao najveća prirodna luka Grčke, ima dugu i burnu istoriju, a danas je poznato kao izletište koje mnoge jahte i brodići koriste za usidrenje, ali i uživanje na Porto Koufo plaži.

Plaža Porto Koufo je mala, ali dovoljna za broj turista koje ovo mesto svake godine ugosti. Iako je plaža Porto Koufo zapravo deo prirodne luke, more je besprekorno čisto i proizirno, sa postepenim ulazom. Ljubitelji ronjenja svakako brzo mogu doći do dubine ukoliko to žele i uživati u vodenom carstvu ovog ribarskog sela.

Takođe, ako vam tokom letovanja proradi avanturistički duh – lako iz Porto Koufoa možete obići popularne plaže Destenika, Tristinika, Kalamitsi, Klimataria, Kriarici

Porto Koufo smeštaj – Porto Koufo apartmani i hoteli

Nekoliko hotela, kao i apartmana, uz vrlo mirnu i lepu atmosferu – to je Porto Koufo kada je reč o smeštaju i atmosferi! Porto Koufo apartmani nešto se ređe biraju nego hoteli, a imaju i manje kapaciteta.

U ovom mestu živi oko 100 ljudi, a sastoji se od nekoliko kuća i turističkih objekata, supermarketa i nekoliko restorana, pa ne čudi što postoji veća ponuda hotelskog, nego apartmanskog smeštaja. Ipak, ako na vreme rezervišete – sigurno Porto Koufo apartmani mogu da budu slobodni, te u njima možete i odsesti, a ako se odlučite za hotel – sigurno ćete biti zadovoljni!

S obzirom na to da je ovo ribarsko selo – posetite barem jednom neku od taverni na samoj obali Porto Koufo – bićete usluženi možda i najboljom morskom ribom i plodovima koje ste u životu probali!

Ovo letovalište preporučujemo, pre svega, za porodični odmor, ali i sve one koji žele da “napune baterije”, a i uživaju u najboljim ribljim specijalitetima Mediterana.

Pretraga

Destinacija

  • Porto Koufo

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.