Sitonija letovanje

Sitonija smeštaj – aranžmani za letovanje: Sitonija je poluostrvo koje se nalazi na Halkidikiju, u njegovom središnjem delu – poluostrvo Kasandra je na zapadu, a poluostrvo Sveta Gora na istoku. Ovo poluostrvo okružuju Signitik i Toronski zaliv. Sitonija ima veliki broj plaža, odmarališta i prirodnih lepota koje su pravi mamac za turiste. Ukoliko želite da posetite ovu destinaciju potražite ponude nekih od turističkih agencija sa našeg sajta.

Sitonija smeštaj

Kada je u pitanju Sitonija hoteli koji se nalaze variraju od izuzetno luksuznih do onih sa skromnijom ponudom smeštajnih objekata i pristupačnijoj ceni široj populaciji. Sitonija apartmani su pristupačnija varijanta, ali jednako kvalietan smeštaj za sve one koji žele da provedu savršen odmor na ovom čarobnom poluostrvu.

Sitonija plaže

Orange beach je možda i najpoznatija plaža na Sitoniji, posebno među onima koji vole da istražuju malo nedostupnije lokacije. Svojom neverovatnom bojom vode i neobičnom konfiguracijom terena ova plaža zaslužuje da je makar jednom obiđete, a sigurni smo da to neće ostati na jednoj poseti.

Kalamitsi beach je plaža koja ima sve, čisto more sa predivnom bojom, sitan i udoban pesak, prostora koliko vam srce želi, deo koji je odlično uređen sa postavljenim ležaljkama i suncobranima, taverne odmah do plaže…

Karidi beach predstavlja pravi dodir egzotike na Sitoniji, jer svojom bojom mora i peska plaža Karidi će učiniti da se osećate kao da ste na Karibima ili nekom egzotičnom ostrvu u Pacifiku. Trani Ammouda je skoro dva kilometra duga plaža koja će vas ostaviti bez daha zbog svoje veličine i spektakularnog pogleda na Atos.

Lagomandra beach je super čista i uređena, sa jednako lepim morem i asfaltiranim prilazom. Lagomandra je ponositi nosilac Plave zastave i sjajna je za sve kombinacije, bilo za porodice sa decom, zaljubljene parove, ili za mlade. Baš zato je i veoma popularna, pa su moguće gužve.

Agios Ioannis je plaža na zapadnoj obali. Veoma je dugačka, sa lepom bojom mora, odličnim barom Riviera i velikim parkingom. Na plaži ima uvek sasvim dovoljno prostora za sve posetioce. Nema velike gužve čak ni u jeku sezone u delu koji je za slobodne posetioce.

Last minute Sitonija

Sitonija last minute ponude itekako su popularne kod naših turista, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Ipak, ono što takođe može olakšati vaš budžet za letnji odmor jesu i first minute Sitonija ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i uživanje na ovom velelepnom grčkom poluostrvu.

Pretraga

Destinacija

  • Sitonija

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.