Siviri letovanje

Siviri apartmani – aranžmani za Siviri letovanje: Siviri je mesto u zapadnom delu Kasandre, na Halkidikiju. Nalazi se na samo 9 kilometara udaljenosti od Kalitee, jednog od najvećih predgrađa u glavnom gradu Atini. Ovo malo i mirno mesto prostire se duž obale mora i pravi oblik amfiteatra.

U letnjoj sezoni, Siviri vrvi od meštana i turista iz svih krajeva sveta. Ukoliko ste za letovanje 2019 odabrali Grčku i želite da se odmorite i opustite, Siviri na Halkidikiju je pravo mesto za vas. Na našem sajtu možete pronaći brojne ponude za sjajne aranžmane u Siviriju.

Siviri hotel

Siviri aranžmani podrazumevaju i smeštaj i prevoz do ovog grčkog odredišta. Ako više preferirate da putujete sopstvenim prevozom, i ta opcija vam je u ponudi. Kada je u pitanju Siviri apartmana ima mnogo. Smešteni su ili tik uz samu obalu, pa je prvo što vidite kad otvorite terasu more i savršena plaža, ali postoje i oni apartmani koji su malo udaljeniji od same plaže.

U ponudi se mogu naći i hoteli u Siviriju koji su takođe smešteni uz samu obalu mora, ali se rezervacija soba mora napraviti dosta ranije, jer se mesta vrlo brzo popune. Kada je u pitanju letovanje Siviri je idealna destinacija koja odgovara svim potrebama turista pogotovo kada je reč o smeštaju.

Siviri last minute ponude

Last minute Siviri ponude savršena su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Siviri first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, te možete rezervisati sebi putovanje u ovo grčko mesto mnogo pre početka letnje sezone po manjoj ceni.

Siviri šta videti i posetiti?

U atrakcije u Siviriju, po kojima je ovo mesto veoma poznato, spada čuveni Festival Kasandra koji se održava svako leto tokom jula i avgusta u velikom amfiteatru koji je smešten kraj Sivirija. Plaža u Siviriju je glavni razlog zbog kojeg se mnogi odlučuju za letovanje u ovom delu Grčke. Karakteriše je čisto more, peščana i duga obala sa pojedinim delovima gde dominira šljunak, poprilična udaljenost od magistrale, te je mir zagarantovan, prelepo šetalište sa osvetljenjem i veliki  broj restorana i kafića u kojima se može probati tradicionalna grčka kuhinja.

Letovanje u Siviriju je savršeno za porodični odmor i sve one koji žele mirno leto, bez gužve i mnogih turističkih atrakcija. Ukoliko se zaželite noćnog provoda i gužve, Kalitea je veoma blizu i pruža mogućnost malo urbanijeg odmora.

Pretraga

Destinacija

  • Siviri

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.