Sivota letovanje

Sivota smeštaj i letovanje – ponuda aranžmana: Upoznajte se sa čarima grčke na najbolji mogući način – posetite mesto Sivota koje se nalazi  20 km severno od Parge, 30 km južno od Igumenice, odnosno preko puta čuvenog ostrva Krf. Sivota letovanje je mesto stvoreno da udovolji svim vašim čulima i kada su smeštaj, gastronomska ponuda i magične plaže u pitanju. Ovde imate šansu da uživate u bistrom moru i razuđenoj obali zbog koje ćete svakodnevno biti u prilici da posećujete nove plaže.

U gradu se nlazi i luka sa kamenom rivom, te imate mogućnost da uživate u pogledu na usidrene jahte iz celog sveta. Poseban utisak na turiste ostavljaju uvale sa peščanim i kamenim plažama kao i ostrva koja se nalaze oko Sivote koje prožima čar netaknute prirode. Uz jedan od naših aranžmana se opredelite na vreme za letovanje ili čekajte priliku da ugrabite Sivota last minute ili Sivota first minute ponude po izuzetnim cenama.

Sivota plaže i atrakcije

Sivota se smatra biserom Jonske obale, gde se nalaze najlepše plaže. Jedna od najpoplularnijih plaža je Bela Vraka, koja je peščanim sprudom povezana za ostrvcetom Karvounom. Poznata je i Pisina zbog puderastog belog peska i kristalno čistog mora, a koja je smeštna na malom ostrvu preko puta Sivote. Među Sivota plaže koje morate da posetite se nalaze i: Molos, Zeri, Zavija, Kalikos, Mikri Amos i Agija Paraskevi.

Ovo mesto ima i bogatu kulturnu i istorijsku pozadinu i u njemu ćete moći da čujete priče o mitoliškm herojima i drevnim ritualima. Neki od gradova i mesta u okolini koji će vam istorijski značaj dočarati su: Dodoni, Janjina, Parga i Paksos. Ne propustite priliku da obiđete celu regiju oko Sivote jer ćete tek onda moći da uvidite moć i lepotu Grčke.

Sivota smeštaj

Sivota smeštaj se deli na nekoliko kategorija. Sivota hoteli su popularan izbor s obzirom da ovaj grad predstavlja elitnu destinaciju za letovanje. Hotelji pružaju izuzetan komfor i luksuz, te svi koji su u potrazi za ovakvom vrstom usluge neće pogrešiti sa ovim izborom. Sa druge strane, turisti se vrlo često opredeljuju i za apartmane u nekoj od mnogobrojnih vila u Sivoti. Na vama je samo da odlučite koji tip Sivota smeštaja vam najviše odgovara, a cena će zavisiti od doba godine i delu grada u kome odsedate.  

Neka vaš sledeći odmor bude Sivota letovanje, a mi vam garantujemo da nećete pogrešiti. Uživaje u mirisu borovine i čempresa, odmorite oči pogledom na zelene doline i uživajte u miru peščanih uvala. Ne zaboravite da sa putovanja ponesete najbolje od Sivote – maslinovo ulje, med ili likere.

Pretraga

Destinacija

  • Sivota

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.