Skala Furka letovanje

Skala Furka letovanje – aranžmani: Na oko 90 km južno od Soluna, na zapadnoj obali Kasandre smešteno je malo, rajsko letovalište po imenu Skala Furka. Ako ste željni odmora, a na letovanje idete da biste napunili baterije – letovanje u Skala Furci je pravi izbor za vas!

Borove šume i maslinjaci sastavni su deo ovog grčkog, obalskog sela koje po mišljenju onih koji su ga obišli predstavlja pravi, mali raj na Mediteranu. Aranžmane turističkih agencija za letovanje na Skala Furci lako možete pronaći i rezervisati na našem sajtu, te ovo leto provesti uživajući u raju Halkidikija.

Skala Furka plaža

Skala Furka plaža nosilac je plave zastave, a jedna je od dužih plaža Halkidikija. U samom podnožju šume ovog mesta, smeštena je i plaža na kojoj sunce za vreme letnje sezone sija i do 21h uveče.

Mnogi beli pesak plaže na Skala Furci opisuju kao jedan od najlepših na Mediteranu, a ulazak u dubinu tirkizno plavog mora Skala Furke postepen je, pa je sjajan izbor za porodice sa malom decom.

Ovo mirno mesto, s obzirom na opis plaže – zaista može da se posmatra kao pravi, mali mediteranski raj na zemlji. Skala Furka je čuvena i po magičnom zalasku sunca koji mnogi posmatraju s plaže, a kad ono zađe – dešavanja se premeštaju na simpatični trg ovog mesta.

Skala Furka smeštaj

Skala Furka hoteli, kao i Skala Furka apartmani, smeštajne su jedinice koje se nalaze u ponudi turističkih agencija za letovanje na ovom mestu. Češće agencije u ponudi imaju Skala Furka hoteli koji su zaista raznoliki, ali sigurno možete pronaći i apartmanski smeštaj na ovom šarmantnom mestu.

Skala Furka last minute

Obavezno pokušajte da iskoristite neki od promotivnih perioda kao što su “last minute Skala Furka “ aranžmani. Ako na ovaj način uspete da obavite rezervaciju aranžmana, odnosno u ovom first ili last minute periodu, platićete cenu mnogo manje nego što ona inače košta.

Skala Furka znamenitosti

Skala Furka je jako malo mesto i ne može se pohvaliti velikim kulturno-istorijskim znamenitostima. Međutim, trg i glavna ulica ovog divnog mesta jako su simpatični i šarmantni, a preko leta uvek su i vrlo živi, te u Skala Furci nakon celodnevnog izležavanja i odmaranja na plaži itekako imate gde da odete! Grčke taverne, odlični barovi i gostoljubivi Grci, kao i lepa arhitektura centra grada sigurno će vam se svideti!

Pretraga

Destinacija

  • Skala Furka

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.