Skiatos letovanje

Skiatos letovanje apartmani i hoteli – ponuda aranžmana: Skiatos je relativno malo ostrvo i jedno je od ostrva Sporada koje se nalazi u Egejskom moru. Površina ostrva je svega 50 km2, ali na njega je stala sva prirodna lepota koju turisti mogu da traže od svog putovanja. Odlučite se za letovanje na Skiatosu i uživajte u ostrvu po kom se širi miris borovine i gde ćete uživati u svežim bademima, grožđu, maslinama i kristalnoj vodi.

Radi što boljeg povezivanja, osim što na ostrvu postoji aerodrom, vrlo je popularan i trajekt za Skiatos koji ga povezuje sa Volosom i ostrvom Skopelos. Celo ostrvo se smatra zaštićenom zonom i idealno je letovalište za one koji vole kvalitetan noćni život, šoping, ali na prvom mestu – predivne plaže. Ceo Skiatos vrvi od izuzetnih restorana i taverni, a Srbi su izrazito lepo dočekani koje god mesto da posete. Na vama je samo da se opredelite za neki od naših aranžmana i da se prepustite čarima grčkog ostrva.

Skiatos plaže

Razlog zbog kog je letovanje na Skiatosu toliko popularno su definitivno Skiatos plaže. Jedna od plaža koje se ubrajaju u 5 najlepših na svetu se nalazi na ovom ostrvu i morate je posetiti. U pitanju je Kukunaries, a plaža se nalazi na južnoj obali Skiatosa i poznata je po tome što je u obliku polumeseca koji je dug jedan kilometar.

U južnom delu ne propustite obilazak plaže Vromolimnos koje je naročito popularno među mladima zbog velikog bara u kom toku celog dana ide glasna muzika. Sa druge strane, za one koji su u potrazi za zavučenim plažama – Agia Eleni je odličan izbor. Ova plaža je poznata po zalascima sunca i čistoj plitkoj vodi.

Severni deo ostrva Skiatos je manje pristupačan i poseduje manji broj plaža, ali je izuzetno popularan među turistima koji su naklonjeniji divljim plažama u odnosu na komercijalizovane. Tako će vas Lalaria oduševiti belim šljunkom i tirkiznim morem. Megas Asselions je poznat po svojoj vetrovitosti i divljini, a iako nije uvek povoljna za kupanje – idealna je za sve koji vole beg u prirodu. Ovo je samo deo koji čini Skiatos plaže, a jedno je sigurno, budete li se uputili na Skiatos – sunca i predivnog mora vam neće faliti.

Smeštaj – Skiatos apartmani ili Skiatos hoteli?

Ukoliko vas zanima porodični ili mirniji odmor, hoteli na Skiatosu su pravi izbor, naročito oni koji su malo izvan grada jer nude pravu oazu mira. Sa druge strane apartmani na Skiatosu su idealni za  mlade, one koji se tako osećaju i one koji žele da iskuse noćni život ostrva. Hotelski kompleksi su veliki, kao i turistička naselja, a javni gradski saobraćaj odlično povezuje sve delove grada po niskim cenama. Stoga, opredelite se za smeštaj koji vama najviše odgovara nevezano od udaljenosti plaža.

Bilo da se odlučite za Skiatos first minute ponudu, last minute Skiatos ponudu ili da svoje letovanje planirate na vreme, sigurno je da zbog svoje odluke za posetu ovom ostrvu – nećete zažaliti.

Pretraga

Destinacija

  • Skiatos

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.