Letovanje u Stavrosu

Stavros letovanje i smeštaj – ponuda aranžmana: Stavros je grad u zalivu Strimonikos koji se nalazi na sedamdesetak kilometara istočno od Soluna i jednako daleko zapadno od Kavale i Tasosa. Letovanje u Stavrosu je idealno za porodice, ali je i odlična početna destinacija ka mnogim izletištima i plažama u okolini koje obiluju raskošnom prirodom. U ovom gradu možete uživati u mnogobrojnim restoranima, tavernama i prodavnicama, zbog čega će vam ceo koncept letovanja biti pojednostavljen.   

Uz jedan od naših aranžmana se opredelite na vreme za letovanje ili čekajte priliku da ugrabite Stravos last minute ili Stravos first minute ponude po izuzetnim cenama. Upoznajte sve čari ovog mestašceta koji naseljuje svega 4000 lokalaca, ali koje će vam pružiti najbolji odmor na kom ćete zaboraviti na gradsku vrevu i buku. Ovde vas čeka ono čemu težite tokom cele godine – ležeran i opušten odmor na kom ćete najzad moći da uživate do maksimuma.

Stavros atrakcije i plaže

Ono što zanime sve koji se odluče za letovanje u Stavrosu su plaže. Ovaj grad ima divnu, peščanu plažu koja je nagrađena Plavom zastavom. More je toplo i kristalno čisto, a sama plaža je u boji zlatnog peska. Samo neke od poznatih plaža su: Platani, Stavros, Milies, Yabanaki i Nea Vrasna plaža.

Stavros je idealno pozicionirana za izlete. Čuvena Olimpijada se nalazi u blizini, a na raspolaganju vam je i poseta Svetoj Gori i Uranopolisu. Za sve koji vole šoping, u neposrednoj blizini je Solun, a za ljubitelje umetnosti, nedaleko od Stavrosa se nalazi Stari grad i muzej Amfipolis.

Stavros smeštaj

U Stavros smeštaj spadaju različite jedinice. Najzastupljeniji oblik smeštaja su vile kojih ima na pretek, a koje nude vrhunski ugođaj. Još jedna mogućnost su Stavros hoteli (apart hoteli) koji pružaju luksuz o kome maštate. Cena za Stavros smeštaj varira od doba godine i dela grada u kom želite da odsednete. Ipak, nećete imati nikakvih problema ukoliko svoje Stavros letovanje budete planirali na vreme.

Naša preporuka svima koji vole kontakt sa prirodom uz kombinaciju izvrsnog uslužnog sektora je letovanje u Stavrosu. Uživajte u gostoprimljivosti Grka koje posebno raduje poseta turista sa našeg podneblja.

Pretraga

Destinacija

  • Stavros

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.