Sykia beach letovanje

Sykia beach letovanje – aranžmani za putovanje: Sykia beach je jedna od najpoznatijih plaža u Sitoniji, smeštena na istočnom delu ovog grčkog poluostrva. Ova destinacija je popularna i zbog grada Sartija, koji se nalazi na 8 km od plaže Sikije. 3 km od plaže je smešten i istoimeni grad Sikia, koji ne treba poistovećivati sa plažom Sikia.

Ovo nije tipično letovalište sa glasnom muzikom na plažama, gužvama na ulicama i bezbrojnim prodavnicama, već predstavlja oazu mira za ljubitelje prirode, lepih pejzaža i relaksirajućeg odmora koji prija svim čulima. Ponudu aranžmana za Sykia beach možete pogledati na našem sajtu.

Sykia beach plaže – odmor i sadržaj

Sykia beach je nosilac Plave zastave – oznake za ekološki standard kvaliteta plaža i mora. Reč je o 1.5 km dugačkoj, peščanoj plaži koju zapljuskuje čisto more u tirkiznim nijansama. Na početku i na kraju plaže postoje dva bara sa osvežavajućim pićem i poslasticama, postavljenim ležaljkama i suncobranima, dok je međuprostor namenjen za one koji žele da izbegnu gužvu i postave sopstvenu opremu.

Svilenkast pesak i čista voda su jedan od glavnih motiva za letovanje u Sykia beach, a mir koji ova destinacija pruža garantuje potpunu relaksaciju i izolaciju od buke i svih sadržaja kojima nije mesto na odmoru. Na plaži postoji i supermarket, pekara i restoran, dok klasičnih turističkih sadržaja gotovo da uopšte i nema. Zbog toga se posetioci ove plaže upućuju u obližnji Sarti, koji ima razvijeniju turističku ponudu.

U blizini Sykia beach, smešteno je još nekoliko plaža poput Klimataria i Kriaritsi, pa vaše letovanje možete prošarati njihovim obilascima, ali i odlaskom u obližnjie gradiće poput Sartija ili Sikije.

Smeštaj u Sykia beach

Smeštaj u Sykia beach pruža mogućnost boravka u apartmanima, koje je moguće iznajmiti u okviru porodičnih kuća, vila i vikendica koje us brojne u ovom delu Sitonije. Izbor hotelskog smeštaja je veći u obližnjim gradovima, koji zahtevaju automobil ili neki drugi vid prevoza do/od plaže Sikija. Ovo je jedna od povoljnijih grčkih destinacija kada je smeštaj u pitanju, budući da letovalište nije opterećeno turističkom posetom, niti je komercijalizovano u nekoj značajnoj meri.

Sykia beach je idealan izbog za porodice sa decom, koja će biti oduševljena peskom i vodom, dok pozitivne impresije o ovom letovalištu neće izostati ni kod odraslih.

Pretraga

Destinacija

  • Sykia beach

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.