Tasos letovanje

Tasos smeštaj – aranžmani za Tasos letovanje: Ovo grčko ostrvo se nalazi na severoistočnom delu Grčke izlazi na Egejsko more. Kada je u pitanju letnja destinacija Tasos Limenas je središte samog ostrva u kojem se nalazi sve što je potrebno za jedno letovanje. Tasos je deveto ostrvo po veličini u Grčkoj, te kada je u pitanju Tasos trajekt je najidealnije prevozno sredstvo kojim se može stići na ovo magično ostrvo.

Letovanje na Tasosu je pravo uživanje, te ne čudi što iz godine u godinu mami sve veći broj turista širom sveta. Ukoliko ste za letovanje 2019 odabrali Grčku i želite da se odmorite, opustite i provedete, Tasos je pravo mesto za vas. Na našem sajtu možete pronaći brojne ponude za sjajne aranžmane na Tasosu.

Tasos smeštaj

Tasos aranžmani obuhvataju uglavnom i prevoz i smeštaj, ali i ukoliko ste pre za sopstveni prevoz, i ta opcija vam je dostupna i u ponudi. Za sve koji se opredele za Tasos hoteli su savršen izbor smeštaja na ovom ostrvu. Kako su opremljeni i uređeni na visokom nivou, odlična hotelska usluga je zagarantovana. Brojni hoteli imaju svoje bazene i svoje privatne plaže, pa je Tasos idealno mesto za porodice sa decom kojima je potreban mirniji odmor u privatnosti.

Kada je u pitanju Tasos apartmani su veoma traženi tip smeštaja, pa ne čudi što se svake godine Tasos sve više izgrađuje. Za one koji su više za privatan smeštaj u ponudi je veliki izbor apartmana i studija koji mogu biti locirani na samoj plaži.

Tasos last minute

Last minute Tasos ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Tasos first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa već sada možete rezervisati sebi putovanje na ovo grčko ostrvo.

Tasos plaže

Plaže na Tasosu su magične, te su ujedno spadaju u Tasos znamenitosti koje obavezno treba obići ukoliko letujete na ovom ostrvu. Mnoge poznate ličnosti rado posećuju ovo ostrvo zbog prelepe prirode i savršeno uređenih  plaža. Neke od najpoznatijih plaža Tasosa su:

  • Tasos Limenas gradska plaža – mala i peskovita plaža sa prirodnim hladom jedna je od najposećenijih na ovom ostrvu. Kako je plićak poprilično dug, ova plaža je idealna za malu decu, pa ne čudi što je na ovoj gradskoj plaži uvek gužva tokom leetnje sezone
  • Tasos Limenarija gradska plaža – plaža Limenarija se sastoji od dve plaže. Jedna je u centru mesta i ona je manja, dok se veća nalazi izvan mesta. Obe plaže imaju sav sadržaj koji podrazumeva plaža, kao što su ležaljke, suncobrani, barovi, restorani, kafići, tuševi i ostalo.
  • Plaža Saliara, Mermerna plaža – ovo je najpopularnija plaža na celom ostrvu. Nalazi se 6 kilometara istočno od Limenasa. Ova jedinstvena plaža je posuta belim sitnim kamenčićima od mermera koji čine da vam ne bude mnogo toplo na suncu, a ujendo izgledaju savršeno.

Giola prirodni bazen – ovaj bazen u moru se nalazi na 10 kilometara od Potosa. Iako nije klasična plaža, Giola je bazen idealan za skakače i koji se mora posetiti ukoliko letujete u Tasosu.

Pretraga

Destinacija

  • Tasos

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.