Toroni letovanje

Toroni smeštaj – aranžmani za letovanje: Toroni je antički grčki grad i bivša opština koja se nalazi na jugozapadnom delu popularnog  Halkidikija. Toroni je zanimljiv naziv, koji naravno, korene vuče iz čuvene Grčke mitologije. Toroni je, prema legendi, bila žena sina Posejdona, a i sama je bila boginja.

Ova destinacija sve je popularnija, pa se sve češće turisti iz celog sveta odlučuju za letovanje u Toroniju. Sama Toroni plaža nešto je posećenija od samog mesta, jer je, zbog svoje lepote, često opredeljenje i turista koji letuju u blizini Toronija. Toroni aranžman po vašoj meri možete pronaći i rezervisati na našem sajtu, a nude ih agencije izlistane upravo ovde.

Toroni plaža

Toroni ima veliku, peščanu plažu koja je duga oko 2.5 kilometra. Ovo je jedna od najpopularnijih plaža na Halkidikiju, a bez obzira na to koliko je “puna” – ona nikada nije prepunjena, a njena lepota uvek se posebno ističe.

Plažu krasi sitni, svetli pesak. Taman toliko velikih zrna da ne skida i lako se “odlepi” sa tela kada se ono osuši od morske vode. Kada smo kod mora – 50 nijansi plave, prozirne vode ono je čime se Toroni može pohvaliti i zbog čega privlači turiste iz najrazličitijih krajeva sveta.

Toroni smeštaj

Mesto Toroni apartmani na plaži čine posebno zanimljivim i privlačnim. Agencije u pondi imaju najrazličitije ponude kada se radi o Toroni smeštaju, a Toroni apartmani možda za mrvicu više privlače turiste od izvrsnih hotela koji se ovde takođe nalaze. Uz privatnost doma i pogled na more – apartmani zaista predstavljaju pravi raj, a Toroni se, pre svega, preporučuje za porodična i putovanja u parovima koji sigurno neće imati primedbi na ove izvrsne apartmane.

Toroni hoteli takođe predstavljaju odličan izbor, a svako će sigurno u ponudama agencija pronaći onaj aranžman Toroni koji odgovara baš njegovom ukusu!

Last minute Toroni

Kada se radi o aranžmanima agencija, last minute Toroni ponude se mogu naći u velikom broju turističkih agencija koje su nabrojane na našem sajtu. Na ovaj način, moći ćete da posetite prelepo mesto u Grčkoj, obavite letovanje u Toroniju, a u isto vreme uštedite novac. Ne treba zapostaviti ni first minute Toroni  ponude koje takođe omogućavaju uštedu novca, a garantuju nezaboravno, Toroni leto.

Ukoliko se ipak odlučite za neku drugu grčku destinaciju, nemojte da propustite da makar posetite Toroni.

Znamenitosti Toroni

Atrakcije u Toroniju su brojne, a samo neke od njih su Likithos zamak, vinske kuće, kao i sam centar ovog malog grčkog letovališta, pa ne propustite da ih posetite na vašem letovanju u Toroniju.

Pretraga

Destinacija

  • Toroni

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.