Tripiti letovanje

Tripiti letovanje – aranžmani za putovanje: Tripiti je malo, uređeno mesto na poluostrvu Atos, nedaleko od Svete Gore. Karakteriše ga bujna vegetacija, prekrasne plaže i tirkizna boja mora. Ovo mesto je savršeno za sve one koji ne vole veliku gužvu i buku, već da se maksimalno relaksiraju i uživaju u moru, plažama, suncu. Mesto je zadržalo netaknutu prirodu i upečatljivi šarm primorskog, ribarskog seoceta. U okolini Tripitija nalazi se veliki broj arheoloških nalazišta i istorijskih spomenika. Tripiti je prava oaza za sve turiste željne pravog odmora, a ukoliko i vi želite da posetite Tripiti pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno putovanje na Tripiti.

Tripiti plaže

Tripiti se može pohvaliti prirodno lepim plažama, koje su prekrivene peskom, pa su izuzetno pogodne i za porodice sa malom decom. Ono što je tipično za ovo skrovito područje jeste upravo da pruža pregršt benefita za miran, kvalitetan odmor, daleko od vreve i buke. Plaže deluju kao da nisu previše uređene ljudskom rukom, okružene su netaknutom prirodom, ali i pored toga izuzetno su pogodne za savršeno uživanje i odmor.

Tripiti smeštaj

Tripiti je do skoro bilo malo, nerazvijeno selo, ali je zahvaljujući brojnim prirodnim karakteristikama, lepotom svojih plaža i vode koja zapljuskuje obale ovog mesta, postalo izuzetno popularno i omiljeno mesto svim onim turistima kojima je potreban miran i opuštajući odmor.

Tripiti nudi raznovrsnost kada je smeštaj u pitanju, s obzirom na to da ovde postoji veliki izbor raznoraznih smeštajnih objekata. Izgrađeni su hoteli, ali postoji i veliki broj studija, apartmana i privatnih soba koje mogu biti savršen i udoban smeštaj za sve posetioce ovog grčkog mesta.

Last minute Tripiti

Tripiti last minute ponude itekako su popularne kod velikog broja turista koji žele da posete ovo mestašce u Grčkoj, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Pored toga, ono što takođe može olakšati vaš budžet predviđen za letnje putovanje jesu i Tripiti first minute ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i maksimalno uživanje u ovom prelepom gradiću.

Pretraga

Destinacija

  • Tripiti

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.