Tristinika letovanje

Tristinika letovanje – aranžman: Tristinika je seoce na obali zaliva Toroni, na poluostrvu

Sitonija, koje se nalazi na 142 kilometra udaljeno od Soluna. Ovo mesto može da se pohvali lepom plažom, brojnim tavernama, picerijama i kafeterijama. Čisto more i postepen ulaz u vodu čine Tristiniku izuzetno popularnom kod porodica sa decom, jer je mesto mirno, bez gužve i saobraćaja. Ako želite da ovog leta vaša destinacija za odmor bude Tristinika pogledajte neku od ponuda agencija sa našeg sajta i pogledajte kakvi sve aranžmani za Tristiniku postoje kako biste na vreme rezervisali sebi letovanje.

Tristinika plaža

Tristinika je nastavak skoro 5 kilometara duge peščane plaže u Toroniju. Pristup ovoj plaži nije toliko lagan kao kod većine drugih, potrebno je voziti se oko kilometar makadamskim putem do nje, ali vredi se malo potruditi jer Tristinika plaža ima svojih posebnih draži.

U pitanju je velika i komforna plaža, sa belim peskom i na obali i u vodi, a zapljuskuje je tamno plavo čisto more.  Pored toga, fantastični zalasci sunca, te pogled na susednu Kasandru su neki od najjačih aduta Tristinike. Na plaži ima sasvim dovoljno prostora tako da posetioci ne moraju da brinu o gužvi ni na vrhuncu sezone. Iako nije toliko dobro organizovana kao neke druge plaže, postoje dva beach bara koji nude ležaljke i suncobrane.

Plaža Tristinika nema plićak koji je karakterističan za mnoge druge plaže u Grčkoj, pa samim tim i nije toliko atraktivna za porodice sa malom decom. Iako ima peščano dno, velika dubina nastupa već nakon metar ili dva od ulaska u vodu, pa je tako ova plaža pogodnija za iskusnije plivače.

Smeštaj na Tristinika plaži

Tristinika plaža nema previše veliki broj smeštajnih objekata, tu se nalazi nekoliko hotela i privatnih vila, ali je zato kvalitet usluge u svakom od njih na vrhunskom nivou. Tristinika hoteli nude mogućnost kvalitetnog boravka i uživanja u adekvatno opremljenim objektima namenjenim za maksimalan komfor i uživanje svih svojih gostiju, pa čak i onih najizbirljivijih.

Last minute Tristinika

Tristinika last minute ponude itekako su popularne kod naših turista, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije. Ipak, ono što takođe može olakšati vaš budžet za letnji odmor jesu i Tristinika first minute ponude, za nezaboravno letovanje i uživanje u ovom grčkom metu.

Pretraga

Destinacija

  • Tristinika

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.