Vatopedi letovanje

Vatopedi letovanje – aranžmani: Letovalište Vatopedi je malo grčko selo, smešteno između popularnih poluostrva Kasandre i Sitonije. Ova destinacija idealna je za odmor i opuštanje uz morske talase. Pogledajte ponude aranžmana za letovanje u Vatopediju i upoznajte se sa ovom grčkom destinacijom.

Gde se nalazi Vatopedi?

Letovalište Vatopedi ušuškano je na kopnu između poznatih grčkih destinacija – poluostrva Kasandra i Sitonije, a od čuvenog Soluna je udaljeno 87 kilometara. Turisti koji letuju u Vatopediju se često odlučuju za posetu ovom gradu u vidu jednodnevnog izleta, što je zaista odlična ideja. Ipak, imajte na umu da vas u jeku sezone mogu zateći gužve na putu, pa dobro isplanirajte vreme izleta.

Šta Vatopedi nudi posetiocima?

Ovo mesto raspolaže sa istoimenom plažom koja je dobar izbor za turiste koji ne vole pesak i gužvu. Ova divlja plaža pružiće vam mir i tišinu, a ukoliko biste se ipak radije kupali na uređenijim plažama, predlažemo da posetite obližnje mesto Metamorfozis, gde vas osim lepe plaže očekuje i raznovrstan sadržaj za decu – zabavni i luna park.

U blizini glavne plaže Vatopedija nalazi se i kamp Sithon, koji poseduje svoju plažu. Pojedini hoteli takođe nude privatne plaže. Ukoliko letujete u Vatopediju možete obići i ostatke nekadašnjeg manastira u ovom selu, čije su pojedine zgrade obnovljene. Sačuvana je lepa katolička crkva, koja je izgrađena u 19. veku.

Smeštaj i aranžmani za Vatopedi

Ukoliko ste odlučili da godišnji odmor provedete u grčkom selu Vatopedi, pogledajte ponude smeštaja i aranžmana koje nude turističke agencije. Rezervišite svoje letovanje na vreme!

Pretraga

Destinacija

  • Vatopedi

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.