Vrahos letovanje

Vrahos apartmani – aranžmani za Vrahos letovanje: Vrahos je destinacija u Grčkoj koja je od pre nekoliko godina postala veoma privlačna za naše turiste, a i turiste širom sveta. Ovo mesto se nalazi na putu između Parge i Preveze, oko 35 kilometara udaljeno i od jednog i od drugog mesta. Kako se Lefkada nalazi na oko 60 kilometara od Vrahosa, izleti po ovim mestima su veoma česti.

Ovaj gradić se nalazi 2 kilometara na dugoj peščanoj plaži sa tirkizno plavim morem, te ne čudi što ova plaža spada u najlepše plaže jonske obale. Ukoliko ste za letovanje 2019 odabrali Grčku i želite da upoznate jonsku obale, a da se uz to odmorite i opustite, Vrahos je pravo mesto za vas. Na našem sajtu možete pronaći brojne ponude za sjajne aranžmane u Vrahosu.

Vrahos hoteli

Vrahos aranžmani uglavnom obuhvataju i smeštaj i prevoz. Do ovog novootkrivenog mesta se stiže veoma lako i potrebno je oko tri i po sata vožnje autoputem od grčke granice Egnatia Odos. Studiji i apartmani na Vrahosu koji su locirani na samoj plaži veoma su brojni, te ukoliko želite da izađete na plažu čim otvorite oči ujutru, u Vrahosu je i to moguće.

Brojni hoteli su opremljeni na viskom nivou i garantuju odličnu uslugu. Ukoliko se odlučite za hotel, na raspolaganju vam je polupansion ili pun pansion uz kompletnu hotelsku uslugu.

Plaža Vrahos

Ovo malo letovalište krasi perfektna plaža i savršeno toplo more. Naime, boja vode je tirkizno plava, a kako je velika peščana plaža okružena borovom šumom, prirodan hlad je zagarantovan. Smeštaj na Vrahos plaži je moguće naći ukoliko rezervišete aranžman na vreme, jer se smeštaj tog tipa veoma brzo popuni.

Letovanje u Vrahosu

U Vrahosu ne postoji gradski prevoz, apoteka, lekar, market, banka, te za sve što vam je potrebno neophodno je otići od Parge ili Preveze, što je oko 15, 20 minuta od samog mesta. Ono što se preporučuje za obići, u blizini ovog letovališta, svakako je Ammoudia, još jedno mesto sa prelepom plažom koja mami turiste.

Vrahos last minute

Last minute Vrahos ponude prava su mogućnost za sve one koji žele da po što pristupačnijim cenama odu na letovanje. Takođe, Vrahos first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa već sada možete rezervisati sebi putovanje u ovo grčko mesto.

Pretraga

Destinacija

  • Vrahos

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.