Vrasna letovanje

Vrasna letovanje – aranžmani: Ako razmišljate gde ćete ove godine na letovanje Vrasna može biti pravi izbor za vas! Nalazi se na samo 70 km od Soluna, i isto toliko od Kavale u zalivu Strimonikos. U ovoj regiji Svetog Đorđa, nalaze se dva turistička mesta koja dele isti naziv, a to su Vrasna Paralia i Nea Vrasna, koje zajedno čine – Vrasnu.

Saznajte šta ovo lepo grčko mestašce može da vam ponudi, i rezervišite svoje letovanje!

Vrasna plaže

Pošto se Vrasna kao pravi dragulj Egeja nadovezuje na Asprovaltu i Stavros, nije pogrešno reći da je donekle u njihovoj senci, ali verujte nam da ovo malo grčko selo svakako ima svojih draži i definitivno ima šta da ponudi. Vrasna poseduje jednu peščanu plažu dugu 10 km, koja je čak nagrađena Plavom zastavicom zbog obale koja se redovno čisti i održava, kako bi kupačima bilo što ugodnije, ali i zbog kristalno čistog mora.

More u Vrasni, osim što je čisto, takođe je i toplo, ali to nije jedini razlog što ona oduševljava svoje posetioce. Glavno šetalište u Vrasni je lepo popločano i uređeno, idealno za duge šetnje, a Vrasna sama po sebi je savršena za porodice sa decom zbog sadržaja koji im pogoduju, što se odnosi na širok izbor zabave upravo na ovoj plaži.

Šta možete videti u Vrasni i njenoj okolini

Vrasna možda jeste letovalište predviđeno za porodični odmor i uživanje, sa mnoštvo barova i taverni koji nude ukusnu lokalnu kuhinju i vina, ali njena okolina nudi pregršt opcija da vidite i naučite nešto novo. Pored Soluna i Kavale koji se nalaze u njenoj neposrednoj blizini, tu su i Sveta Gora i Uranopolis, pa samim tim Vrasna, odnosno Vrasna Paralia i Nea Vrasna, predstavlja idealnu polaznu tačku za brojne izlete, krstarenja i obilaske.

Vrasna hoteli – Vrasna apartmani

Ako odlučite da je ovo seoce u Grčkoj idealna destinacija za vaše ovogodišnje letovanje, na našem sajtu pogledajte agencije koje nude smeštaj za ovu destinaciju, i odaberite aranžman koji vam najviše odgovara. Kao i većina grčkih mesta, i Vrasnu karakteriše apartmanski smeštaj u vilama, koji vam omogućava veću slobodu, ali tu su i hoteli koji nude vrhunsku uslugu, i aranžmane koji će vam dozvoliti da se u potpunosti odmorite.

Last minute Vrasna

Za slučaj da ste se premišljali i niste odmah rešili gde ćete ići ovog leta, kada je u pitanju Vrasna last minute ponude su aktivne tako da možete baciti pogled na agencije na našem sajtu koje u svojoj ponudi imaju letovanje u Vrasni i last minute ponude, i na taj način rezervisati vaše letovanje na vreme!

Pretraga

Destinacija

  • Vrasna

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.