Zakintos letovanje

Zakintos last minute ponude za letovanje: Zakintos je treće po veličini jonsko ostrvo, a ujedno i jedno od najlepših grčkih ostrva. Zakintos se nalazi u južnom delu Jonskog mora, a od najbližeg kopna je udaljeno 25 kilometara (zapadni Peloponez). Klima na celom ostrvu je sredozemna, sa dugim i toplim letima i blagim, kišnim zimama. Turizam je veoma razvijen, godinama unazad, a pored toga sam grad Zakintos nudi pregršt sadržaja za buran društveni život. Ukoliko i vi želite da posetite Zakintos letovanje je prava prilika, stoga potražite ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno letovanje na Zakintosu.

Zakintos plaže

Zakintos se može pohvaliti velikim brojem plaža, ali i lagunama i uvalama zahvaljujući kojima je nadaleko poznat. Turistima su posebno privlačne male plaže sa finim peskom, koje su uokvirene liticama sa strana. More je izuzetno velike čistoće, pa postoje izvanredne mogućnosti za bavljenje ronjenjem.

Kada su u pitanju plaže na Zakintosu, svakako jedna od najpopularnijih i najpoznatijih jeste Navagio beach, plaža koja se može videti na brojnim razglednicama i katalozima. U pitanju je šljunkovita plaža koja se nalazi na severozapadnom delu ostrva, a do nje se može doći isključivo brodom, pa možete koristiti Zakintos trajekt za prevoz. Voda koja zapljuskuje obale ove plaže je tirkizno plava i izuzetno čista.

Sve Zakintos plaže su savršeno uređene, čiste, a more oko njih prozirno i zadivljujuće. Banana beach je lepa, peščana plaža, a opremljena je svim neophodnim sadržajem za turiste – barovi, suncobrani, ležaljke… Keri beach je jedna od lepših na ostrvu, a postoje kako peskoviti tako i šljunkoviti delovi ove plaže. Na ovoj plaži nalazi se škola ronjenja, pa je topla preporuka za sve avanturiste i ljubitelje podvodnog sveta.

Zakintos hoteli

Zakintos je jedno od turistički najpopularnijih lokacija na Sredozemnom moru, sa velikim brojem hotela i drugih objekata namenjenih za smeštaj turista. Ukoliko se odlučite za Zakintos letovanje onda su pravo mesto za vaš smeštaj Zakintos hoteli, a u turističkoj ponudi ovog ostrva nalaze se brojne smeštajne jedinice – od onih luksuznih i savremeno opremljenih, pa sve do onih skromnijih i pristupačnijih široj populaciji.

Kada su u pitanju Zakintos hoteli smeštajni kapaciteti su brojni, kako bi se zadovoljile potrebe svih onih turista koji rado posećuju ovaj grad, pa nema sumnje da ćete pronaći adekvatan smeštaj za sebe ako odlučite da letujete baš na ovom ostrvu.

Zakintos last minute

Zakintos last minute ponude itekako su popularne kod velikog broja turista koji žele da posete ovo grčko ostrvo, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Pored toga, ono što takođe može olakšati vaš budžet predviđen za letnje putovanje jesu i Zakintos first minute ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i maksimalno uživanje na ovom velelepnom ostrvu. Bilo da jurite first minute Zakintos ili čekate Zakintos last minute ponude, nećete pogrešite jer se letovanje na ovom ostrvu svakako isplati i iskustvo je koje vredi doživeti.

Pretraga

Destinacija

  • Grčka Zakintos

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.