Amsterdam putovanje

Amsterdam putovanje – aranžmani za putovanje u Amsterdam: Amsterdam je najveći i glavni grad Holandije, koji je osnovan krajem dvanaestog veka kao malo ribarsko mesto na reci Amstel u zapadnom delu ove države. Put u Amsterdam je put u veliki i značajni kulturni i finansijski centar. Ono što mami turiste svake godine su brojne znamenitosti Amsterdama koje čuvaju istoriju države.

Ovaj grad je jedna od najpopularnijih evropskih metropola i turističkih destinacija. U Amsterdamu preovladava sveža okeanska klima, sa većim brojem kišnih dana, te se preporučuje putovanje u Amsterdam na proleće ili leto.

Kada je reč o smeštaju u ovom gradu, apartmani i hoteli u Amsterdamu su uređeni na veoma moderan način, ali tako da čuvaju tradiciju naroda. Veliki izbor smeštaja otvara brojne mogućnosti, te ukoliko želite da okusite holandski duh na potpuno nov način i upoznate se sa istorijom ove države, Amsterdam je idealna destinacija za vas. Na našem sajtu možete pronaći brojne ponude za aranžmane za Amsterdam putovanje.

Amsterdam hoteli i apartmani

Amsterdam aranžmani uglavnom obuhvataju i prevoz i smeštaj. Kada je u pitanju Amsterdam apartmani i hoteli u blizini centra su idealna varijanta za koju se možete opredeliti. Međutim, kako je prevoz u ovom gradu dobro organizovan, lako ćete se snaći i ukoliko vaš smeštaj bude na periferiji grada.

Apartmani u Amsterdamu su locirani i u centru i van centra grada, kao i hoteli. Hotele karakteriše veoma dobra hotelska usluga na visokom nivou, dok apartmani sadrže sve što vam je potrebno kako bi vaše putovanje u Amsterdam proteklo u najboljem redu.

Amsterdam znamenitosti i zanimljivosti

Amsterdam je grad koji može da se pohvali i dugom istorijom i brojnim ličnostima koje su zadužile celo čovečanstvo. Kada je u pitanju Amsterdam atrakcije su brojne. Simbol ovog dela Holandije čine muzeji, te ne propustite da obiđete Muzej Van Goga i Muzej Hajnekena. Ono što svakako nećete moći da zaobiđete je najpoznatiji amsterdamski trg Dam koji krasi Kraljevska palata i muzej Madam Tiso.

Ono po čemu je Holandija veoma poznata su vetrenjače, te jedna od najvećih atrakcija u Amsterdamu predstavljaju upravo amsterdamske vetrenjače. Ono što je na neki način znak samog grada i po čemu se Amsterdam prepoznaje u moru evropskih metropola su poznati amsterdamski kanali zbog kojih se ovaj grad naziva i Severnom Venecijom. Sam grad je veoma obojen istorijom. Jedna od najbitnijih znamenitosti Amsterdama predstavlja kuća Ane Frank, koja je danas pretvorena u muzej. U ovom muzeju se čuva i čuveni Dnevnik Ane Frank, zajedno sa brojnim drugim istorijskim dokumentima. Za obilazak grada se preporučuje vožnja bicikla koje je inače, može se reći, glavno prevozno sredstvo u Amsterdamu.

Pretraga

Destinacija

  • Amsterdam

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.