Hag putovanje

Hag putovanje – znamenitosti Haga: Hag je administrativni centar Holandije, i treći najveći grad ove države, nakon Amsterdama i Roterdama. Osim što su najvažnije holandske institucije smeštene u njemu, Hag je atraktivan i zbog činjenice da se ovaj grad nalazi na moru, i poseduje izuzetno lepe plaže. Nazivaju ga gradom institucija, umetnosti, politike, ali i bicikala, jer na jedinstven način povezuje razne sfere stvarajući tako pravi užitak za sve turiste koji ga obiđu.

Ukoliko se odlučite da posetite Hag putovanje možete početi upravo sa našeg sajta, gde se nalaze različiti aranžmani za ovu destinaciju, a na vama je samo da odaberete onu koja vam najviše odgovara, i krenete u pohod na jedan od najlepših evropskih gradova.

Šta videti u Hagu?

Hag je grad prepun znamenitosti i tragova velikih umetnika, pa vam boravak na ovoj destinaciji ne može biti monoton. Ukoliko se pitate kako i šta videti u Hagu, treba da znate i to da nije reč o naročito velikom gradu, pa sve njegove atrakcije možete obići i na biciklu, koji služi kao glavno prevozno sredstvo velikog dela stanovništva.

Neke od naznačajnijih znamenitosti, zbog kojih su aranžmani za Hag izuzetno traženi, uključuju Vermerovu Devojku sa bisernom minđušom, smeštenu u Mauritshuis muzeju, zatim Gemente muzej koji sadrži najveću kolekciju holandskih umetnina, kao i Esherov muzej.

Luna park, Madurodram park minijatura i puštanje zmajeva na plaži Ševeningen su takođe nešto što treba da posetite i iskusite. Posebno su interesantne savremene skulpture pored Severnog mora, čiji je glavni motiv čovek, pa putanja vaše šetnje može da obuhvati i ovaj deo Haga. Hag je prepun zanimljivih lokala, barova i restorana u kojima možete probati holandske specijalitete, kao i jela internacionalne kuhinje. Aranžmani za Hag uglavnom obuhvataju obilaske najznačajnijih znamenitosti, pa ukoliko izaberete neki od njih, možete biti sigurni da ćete najveće atrakcije sigurno obići.

Hag smeštaj

Hoteli u Hagu imaju odličnu ponudu smeštaja, a najveći broj soba je opremljen udobnim nameštajem i modernim sadržajem koji će vaš boravak učiniti ispunjenim i izuzetno prijatnim. Gostoljubivost Holanđana je jedan od najboljih aduta razvijenog turizma u ovoj zemlji, što ćete primetiti odmah po ulasku u hotele, gde će vas osoblje srdačno dočekati i staviti vam na raspolaganje svoju pomoć u svakom trenutku.

Apartmani u Hagu su još jedna opcija na koju se možete odlučiti, a smešteni su širom grada, pa možete izabrati smeštaj u centru, ali i onaj malo udaljeniji od glavnih ulica. Koju god opciju za smeštaj izaberete, možete računati na efikasan gradski prevoz kojim ćete brzo stići u razne delove grada Haga. Aranžmani za Hag su sa razlogom neki od najtraženijih, a na vama je samo da izaberete vama odgovarajući.

Pretraga

Destinacija

  • Hag

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.