Roterdam putovanje

Roterdam putovanje – aranžmani: Roterdam je grad i luka u Holandiji. Nalazi se na ušću Rajne u Severno more. Ova luka je najveća luka u Evropi i treća po veličini u svetu. Roterdam nije najveći grad u Holandiji, ali je glavni saobraćajni čvor ove države. Putovanje u Roterdam je putovanje u važan kulturni centar Holandije.

Roterdam je veoma stari istorijski grad. Kako je istorija Holandije bila veoma burna, ova luka je imala važnu ulogu u brojnim događajima. Ako želite da upoznate sve čari koje Holandija pruža, a uz to da se odmorite i opustite u inspirativnom i modernom Roterdamu, na našem sajtu potražite brojne ponude za aranžmane za Roterdam.

Roterdam smeštaj – apartmani i hoteli

Roterdam aranžmani uglavnom podrazumevaju smeštaj i prevoz, uz mogućnost putovanja sopstvenim vozilom. Kada birate smeštaj u Roterdamu, nije mnogo bitno da li se odlučite za centar grada ili periferiju, jer je prevoz u ovom gradu veoma dobro organizovan, te je lako i jednostavno za snaći se i prevesti od jedne tačke grada do druge.

Hoteli u Roterdamu su opremljeni veoma moderno i garantuju kompletnu hotelsku uslugu. Ista je situacija i kada su u pitanju apartmani u Roterdamu. Ukoliko više preferirate privatan smeštaj, u ovom gradu je veliki izbor apartmana koji su uređeni tako da imaju sve što vam je potrebno za opušten i idiličan odmor.

Roterdam znamenitosti – šta videti u Roterdamu?

Ono što Roterdam izdvaja od drugih gradova je što u njemu možete videti i istorijski deo grada i moderan centar, te ne čudi što je ovaj grad poznat pod nazivom Menhetn na Mesi. Roterdam važi za multikulturalan grad, a da je Holandija država bez predrasuda i stereotipa najvidljivije je upravo na ulicama ovog lučkog grada.

Kada je u pitanju Roterdam atrakcije su brojne. Krase ga parkovi, igre na vodi, pozorišta, muzeji, staze za bicikliste, ali i veoma veliki šoping molovi. Svakako je prva i nezaobilazna atrakcija za sve turiste Toranj Euromast koji je najviši toranj u Holandiji i iznosi 185 metara. Ovaj mali Ajfel, kako ga zovu turisti, poznat je po tome što mu je vidikovac kružan, te ne zahteva šetnju oko tornja kako biste uživali u panorami grada.

Erazmov most je još jedna veoma atraktivna znamenitost Roterdama koju morate videti. Ovaj most spaja razdvojene delove grada, a zbog svog grandioznog izgleda nosi naziv Labud. Kako mnogima kada je u pitanju Roterdam letovanje nije prva asocijacija, ono što mnogi verovatno ne znaju je da ovaj grad u Holandiji ima svoju plažu. Plaža je duga, prepuna meduzi i školjki i vrlo je verovatno da ukoliko leti budete obilazili Roterdam, da ćete videti brojne surfere na ovoj plaži. Kako je Holandija poznata po biciklizmu, najidealnija varijanta za obilazak Roterdama je vožnja bicikla.

Ukoliko se odlučite za putovanje u ovaj grad, najbolje je obilaziti Roterdam na proleće ili leto, kako bi vas vreme poslužilo i kako biste obišli sve što ovaj grad pruža.

Pretraga

Destinacija

  • Roterdam

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.