Putovanje u Ševeningen

Ševeningen putovanje – aranžmani: Ševeningen je deo Holandije, odnosno predgrađe njenog grada Hag. Ovaj obalski deo ima dugu, peščanu plažu, kao i promenadu kojom i njegovi građani, ali i turisti, obožavaju da šetaju. S obzirom na to da Holandija ima umerenu, atlantsku klimu sa prohladnim letima, obala i plaža Ševeningena nikada nisu topli kao što je to slučaj sa letovalištima, ali je ipak mnogi koriste da se kupaju tokom letnjih dana.  Sem toga, ova plaža odlična je za surfere, kao i za ljubitelje skijanja na vodi.

Ševeningen je svakako poznatiji po svojim znamenitostima zbog kojih se sve više turista odlučuje da ga poseti, a aranžmane agencija za putovanje u Ševeningen možete pronaći na našem sajtu gde ih možete i rezervisati, pa i upoznati ovaj obalski, holandski grad.

Ševeningen smeštaj

Ševeningen ima manje od 100.000 stanovnika i predstavlja samo deo velikog Haga, ali ipak ima sasvim zadovoljavajuća rešenja kada se radi o smeštraju u Ševeningenu. Ševeningen hoteli zaista čine “gradićem za sebe”, a ima ih na najrazličitijim lokacijama i rasponama zvezdica.

Apartmani u Ševeningenu takođe su odlično rešenje za putovanje u Ševeningen, ali se turisti ipak češće odlučuju za boravak u hotelu u Ševeningenu, gde uglavnom imaju obezbeđen polupansion, kao i čistu i raspremljenu sobu, te u potpunosti mogu da se posvete razgledanju i upoznavanju Ševeningena.

Šta obići u Ševeningenu

Ševeningen znamenitosti, događaja i atrakcija ima sasvim dovoljno da se odlučite i da ga posetite, kao i ceo Hag. Plaža Ševeningena najposećenija je kada se radi o ovom predgrađu, pa je obavezno obiđite i prošetajte njenom lepom promenadom.

Galerija slika Mauritshuis obavezna je lokacija za posećivanje u Hagu, a u njoj ćete videti najbolja slikarska dela holandskog zlatnog doba umetnosti. Muzej skulptura Beelden aan Zee nalazi se u Ševeningenu, a mnoge fascinira delima iz svoje galerije. De Pier točak sličan je čuvenom Londonskom oku, a sa njega ćete uživati u prelepim pogledima na Ševeningen, ali i plažu na kojoj se nalazi.

Još mnogo je atrakcija i znamenitosti Ševeningena u kojima ćete tokom vašeg puta sigurno uživati, a ovo haško predgrađe zaista odiše posebnim šmekom i atmosferom, pa će ovaj put sigurno ostaviti jak utisak na vas.

Pretraga

Destinacija

  • Ševeningen

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.