Volendam putovanje

Volendam putovanje – aranžmani za putovanja u Volendam: Volendam je grad u severnom delu Holandije. Ovaj grad se nalazi u blizini Amsterdama na obodu Ejselmer jezera. Ovo staro ribarsko selo poznato je po veličanstvenoj luci, ribarskoj trgovini, tradiconalnoj odeći i veoma autentičnom holandskom karakteru. Bilo da se odlučite za Volendam na proleće ili jesen, ovo mesto je odlično za posetiti bez obzira na sezonu.

Putovanje u Volendam je ujedno i put u oazu mira i opuštanja. Ako želite da upoznate sve čari koje Volendam pruža, a uz to da se odmorite i opustite u inspirativnom gradu, na našem sajtu potražite brojne ponude za aranžmane za Volendam.

Volendam smeštaj – apartmani i hoteli

Volendam aranžmani uglavnom obuhvataju i smeštaj i prevoz. Smeštaj u Volendamu je opremljen tako da vam je odmor u ovom delu Holandije zagarantovan. Kada je u pitanju Volendam hoteli su uređeni veoma dobro i garantuju odličnu hotelsku uslugu. Ako ste više za privatan smeštaj apartmani u Volendamu nude veliki izbor, te možete izabrati ono što odgovara svim vašim zahtevima i potrabama.

Volendam znamenitosti – šta videti u Volendamu?

Volendam je karakterističan po svojim autentičnim kućama i nije preterano velik, te ukoliko se uputite u ovaj gradić najbolje je istražiti ga pešice. Stare četvrti Volendama su pune uličica koje podsećaju na lavirint, te su vekovima mamile slikare i umetnike koji su u njima pronalazili inspiraciju. Ako vas put navede u ovaj deo Holandije, obavezno obiđite Palingsound muzej i Volendam muzej kako biste otkrili sve o istoriji folklora u ovom gradu.

Ono što je turistima veoma interesantno je fotografisanje u tradicionalnoj volendamskoj odeći, te vam to može biti idealan suvenir iz ovog grada. Volendam je prepun restorana i kafića duž ulice De Dijk. Ovo staro ribarsko selo je poznato po odličnoj hrani, te vam se savetuju jela koja podrazumevaju ribu. Ukoliko posetite Volendam na proleće, možete ukombinovati da posetite i autentičnu prirodu Markena.

Kako je Volendam okružen brojnim atraktivnim selima duž obale Ejselmer jezera, kao što su Edam i Marken, odvojite vreme kako biste posetili još neke karakteristične delove Holandije. Ako se nađete u Volendamu u periodu od aprila do septembra, možete posetiti i Alkmaar, veliku prodavnicu sira, a ako se odlučite za posetu ovog gradića na proleće, možete da iskoristite priliku i da obiđete Keukenhof baštu, kako biste videli milione lala i vetrenjača koji su karakteristični za Holandiju.

Pretraga

Destinacija

  • Volendam

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.