Putovanje u Delhi

Delhi putovanje – aranžmani: Destinacija koju ljubitelji avanture i impresivnih građevina ne bi trebalo da zaobiđu je čuveni Delhi, prestonica Indije koja mami pažnju turista širom sveta. Iako glavni, Delhi je drugi po veličini grad Indije u kome živi oko 22 miliona stanovnika. Pogledajte šta sve tamo možete obići i koji aranžmani za putovanje u Delhi su u ponudi.

Znamenitosti u Delhiju

Delhi u Indiji predstavlja ekonomsku, političku, ali i kulturnu prestonicu ove čudesne zemlje. Veliki broj turista koji ovaj grad poseti na godišnjem nivou samo potvrđuje činjenicu da on ima mnogo toga da ponudi svojim posetiocima.

Prva stanica obilaska obično je palata Raštrapati Bavan, koja je nekada bila rezidencija britanskog vice-kralja. Posebnu atrakciju predstavlja i Humajunov mauzolej, džamija Jama Masjid (koja je naveća džamija na teritoriji Južne Azije), Lotusov hram Bahai, kao i čuvena Vrata Indije – impresivni slavoluk u centru prestonice.

Šta još Delhi nudi svojim posetiocima?

Osim u obilasku ovih atraktivnih građevina, u Delhiju ćete osetiti specifični duh naroda koji ovde živi, saznati mnogo toga o istoriji Indije, ali i isprobati različite specijalitete njihove kuhinje, koji su posebno namenjeni onima koji vole nešto začinjeniju hranu.

Osim toga, ne propustite ni fakultativne izlete do Agre, gde ćete moći da obiđete čuveni Tadž-Mahal, a možete posetiti i Džaipur – grad koji je izgrađen od crvenog peščara i u kome se nalaze impresivne palate.

Smeštaj u Delhiju

Kao grad koji na godišnjem nivou poseti i više od 50 miliona turista, Delhi svojim gostima nudi veliki broj smeštajnih kapaciteta, bilo da su u pitanju apartmani ili hoteli u Delhiju. Pogledajte ponudu smeštaja za putovanje u Delhi, i rezervišite željeni aranžman na vreme. Pripremite se za potpuno dugačije putovanje koje će doneti pregršt uspomena za ceo život.

Pretraga

Destinacija

  • Delhi

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.