Bali letovanje

Bali letovanje – aranžmani za putovanje: Bali je indonežansko ostrvo koje se nalazi između ostrva Java na zapadu i ostrva Lomboka na istoku. Kao i sama Indonezija, smešteno je na granici Indijskog okena i Pacifika. Ostrvo je bogato ribom, pirinčem, kokosovom palmom, bananama, ananasom, kakaom, kafom, pamukom i duvanom pa je to roba koja se najviše izvozi. Bali danas predstavljaju izuzetno popularno turističko odredište, brojno lokalno stanovništvo živi i radi od turizma, a na Baliju je prisutan veliki broj hotela i letovališta s obzirom na to da ovo ostrvo godišnje posete milioni turista. Ukoliko i vi odlučite da Bali letovanje bude vaš izbor i posetite ovu egzotičnu destinaciju, potražite ponude tursitičkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno letovanje na Baliju.

Bali plaže

Ako želite da provedete nezaboravne trenutke na najlepšim plažama sveta, onda su Bali plaže pravi izbor za vas.

Kada su u pitanju Bali plaže, ona najpoznatija svakako jeste Nusa Dua, koja se prostire na čak dva ostrva. U toku oseke, voda se povlači i nastaje peščani sprud, koji povezuje dva ostrva. Oba ostrva su autentična po velikom broju svetski poznatih hotelskih lanaca, privatnih vila, ugostiteljskih objekata i sportskih terena.

Plaža Dreamland na jugoistoku ostrva, kao i plaža Kuta, koja je nešto severnije, predstavljaju svojevrsni raj za surfere, zbog jakih morskih struja i velikih talasa. S druge strane Padang-Padang plaža je zapravo uvala do koje se dolazi strmim stepenicama, pored visokih stena i drveća u čijim krošnjama uživaju majmuni.

Bali smeštaj

Bali je za veoma kratko vreme postao omiljena destinacija turistima iz celog sveta. Nekada nepoznata sela, preko noći su postala popularne svetske turističke destinacije, kako ljubitelja prirode i surfera, tako i ljudima željnih kvalitetnog odmora.

Na Baliju postoji veliki broj prodavnica, restorana, diskoteka, ali luksuznih hotela, sa 4 ili više zvezdica i drugih pogodnosti za opuštanje i uživanje. Za odsedanje preporučujemo Bali hotele jer ćete tako dobiti vrhunski ugođaj i komoditet.

Bali znamenitosti

Bali može da se pohvali brojnim prirodnim karakteristikama, ali i bogatim istorijskim nasleđem. Na Baliju obavezno morate posetiti park leptira, park majmuna, radionice za pravljenje figurica od drveta… Na Baliju se nalazi i Botanička bašta, ali i veliki broj palata, hramova i muzeja.

Tanah Lot hram je podignut u 16. veku. Izgrađen je na vrhu ogromne stene okružene morem, u čijem se podnožju nalaze zmije otrovnice. Za njih se veruje da čuvaju hram od zlih duhova i provalnika.

Last minute Bali

Bali last minute ponude itekako su popularne kod velikog broja turista koji žele da posete ovu egzotičnu destinaciju u Indoneziji, s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije znatno većem broju turista. Pored toga, ono što takođe može olakšati vaš budžet predviđen za letnje putovanje jesu i Bali first minute ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i maksimalno uživanje na ovom prekrasnom ostrvu.

Bilo da jurite first minute Bali ponude ili čekate last minute Bali ponude, nećete pogrešite jer se letovanje na ovom ostrvu svakako isplati, a iskustva koja ponesete kući sigurno nećete nikada zaboraviti.

Pretraga

Destinacija

  • Bali

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.