Putovanje u Galvej

Galvej putovanje – aranžmani: Galvej je grad u zapadnom delu Republike Irske i istorijsko je središte irske pokrajine Konot. Ovaj grad je četvri grad i po veličini i po značaju u Irskoj. Galvej ima zvanje velegrada, te je istovremeno i samostalni gradski okrug u okviru države. Od Dablina je udaljen oko 210 kilometara.

Ukoliko planirate put u Irsku, pogledajte na našem sajtu koji su Galvej aranžmani u ponudi, kao i aranžmani za Dablin koji podrazumevaju posetu Galveju. Ako izaberete grad Galvej putovanje u ovo mesto će vam doneti odmor i neverovatno opuštanje u prelepom i živopisnom gradu zbog čega ćete poželeti da se ponovo vratite u ovaj savršen grad i državu.

Galvej šta videti – znamenitosti u Galveju?

Jedna od najboljih karakteristika Galveja svakako je to što se svuda može ići pešice, te je to jedan od glavnih razloga zašto ljudi vole da obilaze ovaj grad u Irskoj. Ulice ovog grada su prelepe i odišu duhom cele zemlje. Brojni pabovi i male prodavnice su veoma interesantne, a vijugave uličice imaju posebnu draž. Ono što posetioci Galveja uglavnom praktikuju je izlet na ostrvo Inis Mor. Postoje organizovane ture do ovog ostrva, te se trajektom možete provozati i upoznati dodatne čari Irske.

Katedrala u Galveju je veoma zapanjujuća. Iako spolja izgleda kao i većina katedrala u svetu, enterijer će vas potpuno oduševiti i ostaviti bez daha, zato ne propustite da je obiđete. Ukoliko vas zanima istorija, Galway City Museum je pravo mesto za vas. Muzej ima slobodan pristup, a detalji koje možete videti u ovom zdanjui su veoma posebni.

Stari kameni luk u zalivu, The Spanish Arch, predstavlja mali deo istorije u Galveju. Ovaj luk je sagrađen 1500-tih godina i ima veoma zanimljivu priču, te je deo grada koji morate obići. Galvej nudi mnogo za obići, te je najbitnije imati udobnu obuću i prepustiti se avanturi u Irskoj.

Galvej smeštaj

Aranžmani za Dablin uglavnom obuhvataju obilazak ovog grada u zapadnom delu države. Međutim, ukoliko baš želite da putujete u Galvej aranžmani za ovaj grad takođe postoje i uglavnom obuhvataju i prevoz i smeštaj, te sve o hotelima, apartmanima i prevozu možete prepustiti nekome drugom. Kada je u pitanju Galvej hoteli su veoma dobro opremljeni i karakteriše ih veoma dobra hotelska usluga. Ono što je zanimljivo kod ovog grada je što možete da nađete smeštaj u okviru domaćinstva, te se na taj način i upoznati sa ljudima ovog grada, kao i najbliže saznati sve o narodu i kulturi jedne države.

Pretraga

Destinacija

  • Galvej

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.