Izrael Haifa putovanje

Haifa Izrael – aranžmani za Haifa putovanje: Kada je u pitanju obećana sveta zemlja Izrael Haifa je grad kojim se ova država zaista može pohvaliti. Naime, Haifa se nalazi u severnom delu Izraela, na obali Sredozemnog mora. Haifa je poprilično veliki grad i predstavlja značajnu luku na Mediteranu. Ujedno, ovaj izraelski grad čini važan industrijski i univerzitetski centar u državi. Istorija Haife je veoma duga i nadasve zanimljiva, a samo naselje koje je preraslo u grad je osnovano u četrnaestom veku pre nove ere.

Kada je u pitanju Izrael Haifa veoma doprinosi samom turizmu, pa ne čudi što predstavlja značajnu destinaciju na turističkoj mapi države. Svake godine raste broj turista koji se odlučuju na posetu ovog mediteranskog grada. Ako i vi želite da se upoznate sa svim čarima koje ovaj izraelski grad nudi, pogledajte na našem sajtu koji sve aranžmani podrazumevaju obilazak ovog grada i već sada sebi rezervisati posetu ovom veoma posebnom izraelskom gradu.

Haifa aranžmani

Poseta grada Haifa uglavnom je deo aranžmana drugih izraelskih gradova. Ukoliko se nađete u Izraelu ne propustite priliku da obiđete izraelski grad Haifa koji je veoma poseban  i značajan za državu. Kada je u pitanju Izrael Haifa je grad koji mnogo nudi kada je u pitanju smeštaj, te je sigurno da u ovom gradu svako može naći smeštaj po meri. Hotela u ovom gradu ima mnogo i zaista su veoma dobro opremljeni, te ih odlikuje veoma kvalitetna hotelska usluga.

Izrael Haifa znamenitosti

Danas, Haifu nazivaju “plava ogrlica”, i kažu da je zabava u Tel Avivu, molitva u Jerusalimu i rad u Haifi. Ukoliko ste ljubitelji prirode, Haifa grad će vam se zasigurno svideti. Pored brojnih znamenitosi i zanimljivosti ovog grada, veliki park u Haifi se izdvaja kao posebno mesto koje svi turisti rado posećuju kako bi se prošetali i odmorili okruženi prirodom i tišinom. Kako je Haifa grad koji je univerzitetski centar, tako je moguće na ulicama videti veliki broj studenata.

Na području Haife preovladala mediteranska klima, te su leta veoma topla i suva, pa ne čudi što mnogi biraju Haifu kao svoju detinaciju za letovanje. Plaže unutar grada su odlično sređene i besplatne su, dok se plaže izvan grada naplaćuju. Kada je u pitanju Izrael Haifa je grad koji je spoj odmora, prijatnih šetnji kroz grad i razgledanja veoma značajnih znamenitosti, te ukoliko se nađete u Izraelu, ne propustite priliku da prošetate prelepim ulicama grada Haife koje će vas zasigurno ostaviti bez daha.

Pretraga

Destinacija

  • Haifa

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.