Izrael Jafa putovanje

Jafa Izrael – aranžmani za Jafa putovanje: Kada je u pitanju sveta zemlja Izrael Jafa predstavlja veoma važan izraelski lučki grad na obali Sredozemnog mora. Nalazi se južno od grada Tel Aviv. Ovaj gradić u Izraelu je postao poznat po tome što su upravo iz ovog lučkog grada polazili brodovi ka Evropi koji su izvozili mirišljave začine i sočne pomorandže. Jafa je grad koji je u prošlosti bio pod vlašću mnogih naroda, te zidine ovog grada kriju istoriju svakog naroda koji je vladao Jafom.

Ako želite da upoznate kulturu i istoriju Izraela i doživite nezaboravno putovanje, a da se uz to odmorite daleko od gradkse gužve, Jafa putovanje vam to i omogućava. Na našem sajtu možete pogledati koji sve aranžmani podrazumevaju obilazak jedinstvenog grada nedaleko od Tel Aviva i već sada sebi rezervisati posetu ovom veoma posebnom izraelskom gradu.

Jafa aranžmani – apartmani i hoteli

Poseta grada Jafa uglavnom je deo aranžmana drugih izraelskih gradova. Ukoliko se nađete u Izraelu ne propustite priliku da obiđete izraelski grad Jafa koji je veoma mističan i poseban, i deluje na posetioce vrlo opuštajuće. Kada je u pitanju Izrael Jafa je grad koji nije mnogo veliki, ali smeštaj koji nudi je veoma prijatan i pogodan za odmor, te je sigurno da u ovom gradu svako može naći smeštaj po meri.

Izrael Jafa šta videti i obići?

Grad Jafa je podeljen na novi i stari deo. Novi deo je moderniji i nesumnjivo može da parira mnogim svetskim metropolama, dok stari deo još uvek umnogome podseća na davna vremena. Ovaj grad je postao vrlo šarmantna turistička atrakcija, čije se ulice nazivaju po horoskopskim znakovima i doprinose celokupnoj atmosferi koja dominira grada, a to je duhovni mir i sklad.

Ono što je simbol samog grada Jafa je “viseća pomorandža” koja predstavlja opomenu umetnika svim ljudima da se bolje i lepše odnose prema prirodi. Sve ulice grada Jafa su nadasve umetničke, te u njima konceptualni umetnici ostavljaju svoje instalacije, pa je šetnja Jafom analogna šetnji umetničkim muzejom.

Kada je u pitanju Izrael Jafa je grad u kojem je klima veoma prijatna, jer je grad na obali mora, te nije mnogo bitno da li se odlučite da obiđete grad Jafa na proleće ili jesen, sve dok vam vreme dozvoljava da cele dane provodite napolju, šetajući romantičnim ulicama ovog malog mističnog grada.

Pretraga

Destinacija

  • Jafa

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.