Putovanje u Nazaret

Nazaret putovanje – aranžmani: Nazaret je grad u Izraelu i poznat je kao glavni arapski grad u ovoj državi, jer su Arapi dominatna populacija u ovom gradu. Ono po čemu je Nazaret poznat u svetu je kao mesto Isusovog detinjstva, te ga mnogi ljudi rado posećuju kako bi obišli i posetili važno hrišćansko sveto mesto. Grad se sastoji od malih, uskih ulica i savršenih građevina, pa je nesumnjivo da će Nazaret ostaviti jak utisak na svakoga ko ga poseti.

Ako želite da upoznate kulturu i istoriju Izraela i doživite nezaboravno putovanje, putovanje u Nazaret vam to i omogućava. Na našem sajtu možete pogledati koji sve aranžmani uključuju putovanje u Nazet i već sada sebi rezervisati posetu ovom jedinstvenom izraelskom gradu.

Nazaret aranžmani

Obilazak Nazareta je uglavnom deo putovanja u neki drugi drugi izraelski grad, te ne propustite priliku da obiđete ovaj veličanstveni izraelski grad ako vam se za to ukaže prilika. Smeštaj u Nazaretu je veoma dobro uređen, pa ukoliko budete želeli prenoćište, u gradu ćete moći da nađete smeštaj koji odgovara svim vašim  potrebama.

Nazaret znamenitosti – religiozna svetilišta

Znamenitosti u Nazaretu zaista ima mnogo i uglavnom su u bliskoj vezi sa religijom. Ovaj drevni grad u kojem je živeo i odrastao Isus Hrist je veoma mističan, opuštajući i danas pretežno čini muslimanski grad. Crka Proglašenja predstavlja najveću katoličku crkvu na Bliskom istoku i ima veliku važnost u ovom gradu jer predstavlja mesto gde je Arhangel Gavrilo objavio rođenje Hrista. Po pravoslavnom verovanju, mesto objavljivanja rođenja spasitelja je pravoslavna crkva Svetog Gabrijela, te ne propustite da posetite i ovu znamenitost.

Nazaret je veoma poseban i bitan izraelski grad, i zaista ga vredi posetiti. Ako se odlučite za putovanje u Izrael, ne propustite priliku da obiđete Nazaret, grad koji svake godine mami sve veći broj turista iz svih krajeva sveta i nesumnjivo ostavlja jak utisak na sve turiste.

Pretraga

Destinacija

  • Nazaret

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.