Tiberijus putovanje

Tiberijus Izrael – aranžmani: Tiberijus predstavlja jedan od najposećenijih i turistički najzanimljivijih gradova u Izraelu, pa se za letovanje u Tiberijusu odlučuje i sve više naših turista. Ovaj grad ima oko 50.000 stanovnika, a smešten je na zapadnoj obali Galilejskog jezera koga mnogi zovu i morem.

Izraelci obožavaju da na letnje odmore odlaze upravo ovde, a sve više to čine i turisti iz celog sveta. Aranžmane za Tiberijus putovanje ovde ćete lako pronaći, a za Tiberijus letovanje aranžmani su sve popularniji, pa se možda i vi odlučite za ovo autentično letnje okruženje.

Tiberijus smeštaj

Ovaj grad ima mali broj stanovnika, ali dovoljno razvijenu ponudu smeštaja za turiste. Tiberijus hoteli se uglavnom nalaze na samoj obali, a u svom sklopu uglavnom imaju bazene i mnoge druge luksuzne pogodnosti. Takođe, njihovih širokim balkonima sa panoramskim pogledom na more nećete moći da se nagledate.

Ima i nešto skromnijih hotela, smeštenih dalje od obale, pa će svako ovde naći onaj hotel po svom ukusu i željama. Takođe, u Tiberijusu postoji mogućnost iznajmljivanja apartmana, ali oni se često ne nalaze u ponudi agencija, pa preporučujemo da ipak odaberete agencijski aranžman sa hotelskim smeštajem za izvrsno Tiberijus letovanje.

Tiberijus atrakcije

Tiberijus ima dugu istoriju, a i samo ime je dobio po imperatoru Rimskog carstva. Ipak, nema puno očuvanih kulturno-istorijskih znamenitosti, ali je njegova lepota svakako neosporiva. Veruje se da vegetacija u spoju sa prolećnim vazduhom Tiberijusa čiste kožu i odlično deluju na mnoge zdravstvene probleme.

Sem toga, on se nalazi u blizini ostalih, važnih i istorijski bogatih izrealskih gradova pa predstavlja savršenu letnju bazu za njihovo obilaženje. Svakako, verujemo da će putovanje u Tiberijus nedeljama biti prepričavano.

Pretraga

Destinacija

  • Tiberijus

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.