Doha putovanje

Doha putovanje – aranžmani: Glavni grad Katara, na obali Persijskog zaliva, upravo je Katar. Pustinjska klima, vrlo moderna arhitektura i zanimljiva atmosfera definitivno su ono što odlikuje Dohu, a egzotična putovanja u Dohu sve su češći izbor turista.

Aranžmane za Doha putovanje nudi nekoliko agencija, a lako i brzo ih možete pronaći i rezervisati na našem sajtu, te upoznati sasvim drugačiji ambijent, kulturu i arhitekturu od onih sa kojima se svakodnevno srećemo.

Doha smeštaj

Prestonicu Doha hoteli definitivno čine odličnom turističkom destinacijom s obzirom na njihov broj i njihovu raznolikost. Apartmani u Dohi, naravno, postoje, ali su ipak ređi izbor turista. Doha hoteli uglavnom se odlikuju luksuzom koji se malo gde, sem u arapskom svetu, može videti.

Mermer, odlična usluga i prelepi enterijeri, kao i nezaboravan luksuz – to možete da očekujete od visoko rangiranih hotela u prestonici Katara. Naravno, u Dohi hotel možete odabrati i po nižoj ceni i ranga, ali ono što turisti primećuju je da je usluga u hotelima uvek odlična!

Doha znamenitosti

Dohu često zovu prestonicom arapske i islamske kulture, a njen Muzej islamske umetnosti svetksi je poznat, pa ga preporučujemo kao obaveznu lokaciju za kratku posetu. Putovanje u Dohu, uz posetu ovih znamenitosti, zaista ćete pretvoriti u put s kog se iskustva danima prepričavaju. Souq Waqif takođe je vrlo zanimljiv našim turistima, a predstavlja stari, tradicionalni katarski market.

Katarsko kutlurno selo takođe je vrlo zanimljiva znamenitost Dohe, a posetu ovome možete da iskombinujete sa posetom plaži, s obzirom na to da se nalaze u neposrednoj blizini. Aspire park takođe je izuzetno popularna znamenitost u Dohi, a predstavlja najveći park ovog grada. Zelenilo i lepota ovog parka, bez obzira na čestu gužvu, fasciniraju mnoge.

Sem ovih, grad Doha zanimljivih znamenitosti ima zaista mnogo. Ono što preporučujemo, pogotovo ukoliko u Dohi ostajete kratko, jeste da se odlučite za neku od turističkih turi gradom uz pomoć koje ćete obići, a i saznati skoro sve o zanimljivim predelima Dohe.

Pretraga

Destinacija

  • Doha

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.