Ayia Napa letovanje - destinacija za odmor i odličan provod

Ayia Napa letovanje – ponuda aranžmana: Ayia Napa je smeštena u jugoistočnom delu Kipra. Nekada je bila malo ribarsko selo, a danas spada u najatraktivnije destinacije na ostrvu. Kada je u pitanju Aya Napa letovanje ne podrazumeva samo klasične letnje aktivnosti uobičajene za ovaj tip odmora, već i uživanje u prelepoj prirodi, dugim peščanim plažama i čistoj vodi koja nije tako česta pojava kada su mnoga druga letovališta u pitanju.

Nekada pretežno porodično mesto, danas je postalo jedno od najprivlačnijih i za mlađe generacije s obzirom na to da su i noćni i dnevni provod podignuti na veoma visok nivo.

Leto u Ayia Napi nudi mogućnost za odmor, ali i odličan provod, što je dovoljan razlog da već sada pogledate na našem sajtu ponudu aranžmana za letovanje u ovom popularnoj “kiparskoj Ibici”.

Zanimljivosti i atrakcije u Ayia Napi

Iako mnogi turisti biraju da provedu svoje leto u Ayia Napi, mali broj njih zna šta predstavlja naziv ovog grada. Ayia Napa je dobila ime prema gustim šumama koje su je u prošlosti okruživale, a naziv se održao i do danas, pa se prevodi kao “sveta šuma”. Mesto nazivaju i “kiparskom Ibicom” zbog tirkiznog mora i belih peščanih plaža koje se prostiru u njemu, ali i velikog broja barova, kafića i sadržaja koji garantuju odličan provod.

Jedna od glavnih atrakcija u Ayia Napi, ali i na čitavom Kipru je plaža Nissi. Poznata je po svilenkastom pesku i veoma čistoj vodi, a čitava plaža se povremeno pretvara u centar najbolje zabave na ostrvu, s obzirom na veliki broj žurki koje se ovde često organizuju. Upravo iz ovih razloga je letovanje u Ayia Napi odličan izbor za one koji žele aktivan odmor i uživanje u prelepoj prirodi.

Neke od atrakcija koje možete posetiti su i Manastir Ayia Nape, nacionalni park Cape Greco, Thalasa muzej i mnoge druge.

Ayia Napa hoteli i druge opcije za smeštaj

Ayia Napa nudi veliki broj luksuznih hotela koji će vam pružiti fenomenalan užitak tokom letovanja u ovom popularnom kiparskom letovalištu. Na raspolaganju su i pristupačnije opcije za smeštaj, pa možete izabrati hotele ili apartmane koji će se odlično uklopiti u svaki budžet. Kada je u pitanju Ayia Napa hoteli i apartmani obično nude bazene, kao i prelep pogled na prirodu ovog dela ostrva, koja nije uobičajena u drugim letovalištima.

Pretraga

Destinacija

  • Ayia Napa

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.