Pafos Kipar - letovanje

Pafos Kipar – aranžmani za Pafos letovanje: Kada je u pitanju Kipar Pafos je destinacija za koju se odlučuju svi koji su željni odmora, ali i dobrog i nezaboravnog provoda. Pafos je grad na Kipru i peti je po veličini. Nalazi se na jugozapadnom delu ostrva i krase ga predivna priroda i veliki broj sunčanih dana.

Pafos predstavlja kulturnu prestonicu Kipra, a oko 600 godina je bio antička prestonica ostrva. Kako je arheološki značaj ovog grada veoma značajan, Pafos je na UNESCO-voj listi svetske kulturne baštine. Ukoliko želite da se odmorite i opustite, Pafos je pravo mesto za vas. Na našem sajtu možete pronaći brojne ponude za sjajne aranžmane za Pafos, grad na Kipru.

Pafos last minute ponude

Pafos last minute ponude odlična su mogućnost za sve one koji žele da po pristupačnijim cenama odu na letovanje, te je ovaj grad na Kipru veoma traženo letovalište. Takođe, Pafos first minute ponude podrazumevaju i te kako povoljne cene, pa možete rezervisati sebi putovanje dosta pre letnje sezone.

Pafos smeštaj – apartmani i hoteli

Pafos aranžmani često podrazumevaju i smeštaj i prevoz. U ovom gradu na Kipru veliki je izbor hotela čija je usluga na visokom nivou, te ne čudi što se mnogi koji jednom posete Pafos vraćaju u ovo mesto. Hoteli na Pafosu su ocenjeni najvećim ocenama, a u ponudi su polupansioni i puni pansioni.

Kada je u pitanju Pafos apartmani su veoma rasprostranjeni, te ukoliko ste ljubitelji privatnog smeštaja, u ovom gradu postoji veliki izbor. Svi apartmani su opremljeni i uređeni veoma dobro kao bi vam letovanje na Pafosu proteklo veoma opuštajuće i prijatno.

Pafos znamenitosti – šta videti na Pafosu?

Kako predstavlja kulturnu prestonicu Kipra, Pafos nudi mnogo znamenitosti za obići. Impresivne podzemne grobnice kraljeva ostavljaju bez daha, dok najsnažniji utisak na turiste ostavljaju podni mozaici u kućama iz rimskog perioda sa scenama iz grčke mitologije. Grčka boginja lepote, ljubavi i plodnosti Afrodita je po verovanju rođena baš u Pafosu, te ono što nikako ne bi trebalo da zaobiđete je Adonisovo kupatilo, koje se vezuje za legendu o ljubavi između Adonisa i Afrodite. Ovo kupatilo je predstavljeno u vidu vodopada okruženo savršenom prirodom i tišinom.

Pafos je veoma posebno mesto na Kipru koje krasi oko 50 kilometara obale sa preko 20 plaža. Kako većina plaža ima plavu zastavicu, sve plaže su idealne za vodene sportove, odmor i ronjenje, te je ovo mesto idealno za porodični odmor.

Pretraga

Destinacija

  • Pafos

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.