Protaras letovanje

Protaras letovanje – aranžmani: Protaras je naselje koje se nalazi na jugoistočnom delu ostrva Kipar. Ovo turističko mesto danas krasi savršno bistro, tirkizno more i peščane plaže. Protaras je nekada bio prekriven vetrenjačama i neke se mogu i danas videti. Ova moderna turistička destinacija se izgradila, te je čine brojni hotelski kompleksi i restorani, pa ne čudi što postaje sve zanimljivija lokacija za odmor.

Kada je u pitanju Protaras last minute ponude su idealna opcija da vam celo leto bude nešto jeftinije i povoljnije. Ukoliko ste za letovanje 2019 odabrali Kipar i želite da upoznate ovaj deo ostrva, a da se uz to odmorite i opustite, Protaras je pravo mesto za vas. Na našem sajtu možete pronaći brojne ponude za sjajne Protaras aranžmane.

Smeštaj u Protarasu

Protaras aranžmani obuhvataju uglavnom i smeštaj i prevoz. Kako je Kipar ostrvo, najlakše je doći do njega avionom. Kada je u pitanju Protaras hoteli su veoma brojni i uređeni su na visokom nivou, te je odlična hotelska usluga zagarantovana. Ukoliko ste više za privatan smeštaj, postoje i brojni apartmani i studiji. Ukoliko želite da odmah iz kreveta zakoračite na plažu, apartmani u Protarasu su uglavnom smešteni u samoj blizini mora.

Protaras last minute ponude

Kada su u pitanju ponude tipa last minute Protaras je destinacija koja beleži veliki porast turista koji ga posećuju upravo tako što su ga našli preko last minute ponuda. Cene u samom mestu su veoma pristojne, ali je last minute ponuda svakako povoljnija od standardnih cena aranžmana, pa ne čudi što mnogi čekaju da se formira ova ponuda kako bi se odlučili za svoje letovanje.

Protaras znamenitosti – šta videti u Protarasu?

Ovaj deo ostrva poznat je po brojnim plažama i mirnom i toplom moru. Plaže u Protarasu su u većini slučajeva peščane. Najpoznatija je Fig Tree Bay plaža, što u prevodu znači smokvin zaliv. Ovo mirnije mesto je namenjeno porodicama sa decom, te je idealna destinacija za miran porodičan odmor.

Od bitnijih znamenitosti postoje vetrenjače koje datiraju iz prošlosti, te je veoma interesantno obići ih. Ono što je najmlađima najzanimljivije je svakako vodeni park, koji nije mnogo veliki, ali ima sav potreban sadržaj koji je potreban deci kako bi se igrala i zanimala u vodi. Za one koji vole i koje zanima podzemni svet, Protaras je idealno mesto jer se u njemu nalaze najbolji ronilački klubovi u kojima možete da naučite sve tehnike ronjenja.

Pretraga

Destinacija

  • Protaras

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.