Malezija putovanje

Malezija putovanje – aranžmani: Malezija je država u jugoistočnoj Aziji na obali Južnog kineskog mora. Ova država se sastoji iz dva dela: Zapadne Malezije koja zauzima južni deo Malajskog poluostrva i graniči se na severu sa Tajlandom, a na jugu je mostom povezana sa Singapurom i Istočne Malezije koja obuhvata severozapadni deo ostrva Borneo i graniči se sa Brunejom i Indonezijom.

Glavni grad Malezije je Kuala Lumpur, a prema poslednjem popisu u ovoj državi živi oko 26 miliona stanovnika. Ova multikulturalna zemlja poznata je kao jedna od vodećih svetskih destinacija koje su idealne za istraživanje bogatog morskog sveta. Ukoliko i vi želite da budete među mnogobrojnim turistima koji posećuju ovu azijsku zemlju potražite ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno Malezija putovanje.

Malezija izleti

Prestonica Malezije, Kuala Lumpur poznata je po najvišim oblakoderima – Petronas Twin Towers koji su visoki 450 metara. Ukoliko posetite ovaj grad, obavezno se popnite na najviši – 41. sprat i uživajte u veličanstvenom pogledu sa kojeg se vidi čitav grad.

Pangkor ostrva, fascinantna su destinacija za odmor koja posetiocima pružaju priliku da uživaju u prelepim peščanim plažama. Ono što obavezno morate da isprobate u Maleziji jesu spa tretmani koji imaju posebnu čar jer kombinuju razne tehnike, koristeći principe kako modernih, tako i drevnih terapijskih rituala.

Last minute Malezija

Za sve turiste kojima je cilj da otputuju u Maleziju i tamo provedu odmor iz snova, mogu biti veoma primamljive Malezija last minute ponude, s obzirom na to da su tada cene znatno niže i pristupačnije većem broju turista. Ono što takođe može olakšati budžet predviđen za putovanje jesu i Malezija first minute ponude, pa u zavisnosti kada odlučite da obiđete ovu zemlju potražite i odgovarajuće aranžmane.

Bilo da jurite first minute Malezija aranžmane ili pak čekate last minute Malezija ponude, svejedno je. Odlazak na ovu prekrasnu destinaciju sigurno vas neće razočarati, a sav uloženi novac u putovanje višestruko će se isplatiti stečenim iskustvom.

Destinacije - Malezija

Pretraga

Destinacija

  • Malezija

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.