Monte Karlo putovanje

Monte Karlo hoteli – aranžmani za Monte Karlo putovanje: Monte Karlo je ako ne najbogatije, onda jedno od najbogatijih mesta u Evropi, te ne čudi što ga mnogi zovu gradom luksuza i glamura. Ovaj grad je neformalno glavni grad Monaka, koji zvanično zapravo ni nema glavni grad. Kako je klima u ovom gradu veoma pogodna, kada je u pitanju Monte Karlo letovanje u ovom delu Monaka je izbor mnogih turista. Ono po čemu je ova vodeća destinacija u Evropi veoma poznata su kazini i kockanje, luksuzni hoteli, elegancija i glamur, te ga rado posećuju poznate svetske ličnosti. Monte Karlo je veoma popularan grad u Evropi po Formuli 1, jer se upravo u njemu nalazi najveći deo staze “Krug Monaka”.

Ako želite raskošno putovanje, onda je Monte Karlo prava destinacija za vas. Krasi ga prelepa priroda i više od 300 sunčanih dana godišnje, pa nije mnogo bitno da li se odlučite da posetite Monte Karlo na proleće ili jesen, jer će vreme zasigurno biti odlično kako biste uspeli da obiđete sve što ovaj grad nudi. Pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi savršeno putovanje u Monte Karlo već sada.

Monte Karlo hoteli

Monte Karlo aranžmani uglavnom obuhvataju i prevoz i smeštaj, pa ne morate brinuti o nepredviđenim okolnostima koje vas mogu zadesiti prilikom putovanja. Kada je u pitanju Monte Karlo hoteli u ovom gradu su veoma luksuzni i predstavljaju oličenje bogatstva. Hotel Paris koji se nalazi u Monte Karlu važi za jedan od najluksuznijih hotela u Evropi. Za koji god hotel da se odlučite, savršena hotelska usluga na visokom nivou vam je zagarantovana, a mnogi hoteli su toliko dobro opremljeni, te mnogi turisti koji su već obilazili grad ni ne napuštaju svoj smeštaj, jer imaju u njemu sve što im je potrebno.

Monte Karlo znamenitosti – šta videti i obići?

Pored toga što je poznat po kockarnicama i kockanju, Monte Karlo je grad koji zaista nudi mnogo toga za videti i vredi ga posetiti. Za one koji nisu zaljubljenici u svet jet-seta, u okolini Monte Karla se nalaze brojne katedrale, crkve i muzeji, od kojih je možda najpoznatiji Napoleonov muzej sa artefaktima iz vremena imperatora. Slavi Monte Karla doprinela je veoma holivudna glumica Grej Keli koja se udala za princa Monaka, Renijea. Ako se odlučite da obiđete Monte Karlo, zasigurno se nećete pokajati, vredeće svake potrošene pare i nesumnjivo ćete stvoriti uspomene za ceo život.

Pretraga

Destinacija

  • Monte Karlo

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.