Oslo putovanje koje ćete pamtiti

Oslo hoteli – aranžmani za Oslo putovanje: Oslo je glavni grad Norveške i istovremeno najveći grad ove države u kojem živi oko jedna četrvtine celokuponog stanovništva zemlje. Kao kulturno, naučno i upravno središte Norveške, Oslo je veoma zanimljiva destinacija za odmor jer nudi mnogo toga za obići. Takođe, ovaj grad je bitno središte bankarstva, trgovine, industrije i pomorstva Norveške i Evrope uopšte.

Ovaj grad odlikuje možda najviši kvalitet života u celom svetu, ali je u isto vreme i veoma skup grad. Kada je u pitanju Oslo znamenitosti su brojne, te će vam obilazak ovog grada sigurno biti veoma zanimljiva i nezaboravna avantura.

Kada je reč o smeštaju u ovom gradu, apartmani i hoteli u Oslu su uređeni na veoma moderan način, ali tako da čuvaju tradiciju naroda. Veliki izbor smeštaja otvara brojne mogućnosti, te ukoliko želite da okusite norveški duh na potpuno nov način i upoznate se sa istorijom ove države, Oslo je idealna destinacija za vas. Na našem sajtu možete pronaći brojne ponude za aranžmane za putovanje u Oslo.

Oslo hoteli i apartmani – smeštaj u glavnom gradu Norveške

Oslo aranžmani uglavnom obuhvataju i prevoz i smeštaj. Kada je u pitanju Oslo hoteli i apartmani u blizini centra su idealna varijanta za koju se možete opredeliti. Međutim, kako je prevoz u ovom gradu dobro organizovan, lako ćete se snaći i ukoliko vaš smeštaj bude na periferiji grada.

Apartmani u Oslu su locirani i u centru i van centra grada, kao i hoteli. Hotele karakteriše veoma dobra hotelska usluga na visokom nivou, dok apartmani sadrže sve što vam je potrebno kako bi vaše putovanje u Oslo proteklo u najboljem redu.

Oslo znamenitosti – šta videti u Oslu?

Kada se odluče ua putovanje u Oslo šta videti je glavno pitanje koje se nameće velikom broju turista. Kada je u pitanju Oslo znamenitosti su brojne i čine takozvano staro jezgro države. Oslo je grad koji je poznat po zelenim zonama, pa su vam šetnje po parkovima i šumama idealna opcija za opuštanje i odmor od gradske gužve. Centar samog grada predstavlja pešačka ulica Karla Johana u čijoj se blizini nalaze sve značajnije znamenitosti grada.

Oslo je poznat kao grad Vikinga, ali i kao najsigurniji grad na svetu, te ukoliko se upustite u avanturu u ovom gradu, možete se skroz opustiti jer će vas meštani oduševiti ljubaznošću i gostoljubivošću. Posetite muzej vikinških brodova i videćete neke od najbolje očuvanih brodova koje su koristili Vikinzi.

Jedna od bitnih znamenitosti ovog grada svakako je tvrđava i dvorac Akershus. U ovoj građevini možete saznati mnogo o istoriji Norveške od 12. veka pa sve do danas. Simbol Norveške predstavlja Opera u Oslu, smeštena usred stare luke u gradu. Zbog svoje jedinstvene arhitekture čini se kao da raste sa fjorda. Oslo je grad u kojem vam zasigurno neće biti dosadno, a putovanje u glavni grad Norveške predstavljaće nezaboravnu avanturu.

Pretraga

Destinacija

  • Oslo

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.