Sinaja putovanje za potpuni užitak

Sinaja putovanje – aranžmani: Sinaja je grad u središnjem delu Rumunije, u istorijskoj pokrajini Vlaška. Ovo najpoznatije zimsko turističko odredište u Rumuniji čuveno je po odličnim uslovima za skijanje. Sinaja se nalazi u kotlini reke Prahova, na nadmorskoj visini od 750 do 850 metara. Oko samog grada se izdižu Karpati sa vrhovima preko dve hiljade metara nadmorske visine.

Iako se turisti opredeljuju za ovu destinaciju isključivo zimi zbog dobrih skijaških staza i odlične klime, Sinaja na proleće ili jesen je takođe idealan izbor ako želite da pobegnete od gradske gužve i odmorite se okruženi prirodom. Ukoliko planirate put u Rumuniju, pogledajte na našem sajtu koji su Sinaja aranžmani u ponudi. Ako izaberete grad Sinaja putovanje u ovo mesto će vas odvesti u prelepu prirodu i istoriju Rumunije koja je najviše u vezi sa vremenom rumunske kraljevine.

Sinaja smeštaj – gde odsesti?

Kada je u pitanju Sinaja smeštaj možete pronaći u okviru hotela ili apartmanskih kompleksa. S obzirom na to da je reč o atraktivnoj turističkoj destinaciji, smeštaj je moguće pronaći u svakom trenutku. Sinaja hoteli su opremljeni veoma moderno i uređeni na visokom nivou, tako da je odlična hotelska usluga u svakom hotelskom objektu zagarantovana. Aranžmani za ovo mesto uglavnom uključuju i prevoz i smeštaj, pa brigu o hotelima, apartmanima i prevozu možete prepustiti drugima.

Obilazak ovog grada u Rumuniji okruženi prirodom zvuči kao idealan plan za odmor i relaksaciju, pa ne propustite priliku da predstojeće mesece učinite nezaboravnim upravo na ovoj rumunskoj destinaciji.

Sinaja šta videti i posetiti?

Pored velikog broja skijaških staza, koje gradu Sinaja omogućavaju idealne uslov za razvoj zimskog turizma, ovaj rumunski grad je poznat i po velikom graditeljskom značaju. Kraljevski dvorac Peleš je jedan od najpoznatijih i najlepših u Rumuniji, a danas predstavlja muzej koji godišnje obiđe veliki broj turista. Sa leve strane ovog dvorca nalazi se manji dvorac Pelišor koji liči na veću kuću.

Kada je u pitanju Sinaja znamenitosti je mnogo. Mnoštvo vila i starih pansiona građenih u prvoj polovini dvadesetog veka čine čari ovog grada u Rumuniji. Danas, sve građevine prošlosti oslikavaju bogatstvo i ukus tadašnje rumunske buržoazije.

Pretraga

Destinacija

  • Sinaja

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.