Putovanje u Novosibirisk

Novosibirisk putovanje – aranžmani: Putovanje u Novosibirisk predstavlja jedno autentično, zanimljivo i daleko putovanje. Ovo je, nakon Moskve i Sankt Petersburga, najveći ruski grad, a ima preko 1.5 miliona stanovnika.

Novosibirsk je smešten na obalama atraktivne reke Ob, a predstavlja i stanicu poznate Transsibirskoj železnice. Novosibiriks putovanje definitivno pretvara u sasvim novi doživljaj, a aranžmane agencija za putovanje u Novosibiriks lako ćete ovde pronaći. Sa puno atrakcija i znamenitosti ovo je vrlo zanimljiv i turistički sve popularniji grad.

Novosibirisk smeštaj

Ovaj veliki grad može se pohvaliti svim tipovima smeštaja, ali hoteli u Novosibirisku najpopularniji su. Sa najrazličijitijim mestima na kojima su locirani, opsegom luksuza koji se razlikuje, kao i drugačijom uslugom i uređenjem  – ovi hoteli pre svega se odlikuju raznolikošću.

Preporučujemo da odaberete smeštaj koji je “u centru dešavanja” kako ne biste bili predaleko od centra i tako trošili vreme za obilaženje i upoznavanje grada. Apartmani i hosteli takođe su dostupni ako više preferirate ovakvu vrstu smeštaja, ali se često ne nalaze u ponudi agencija.

Novosibirisk znamenitosti

Novosibiriks može se pohvaliti vrlo razvijenom umetničkom scenom, kao i velikom pozorišnom tradicijom. Ne čudi što je onda prvo na spisku znamenitosti u Novosibiriksu koje morate posetiti upravo Novosibiriks državni akademski pozorišni i baletski teatar.

Muzej Železničke tehnologije takođe je vrlo popularan među turistima, pa odvojite vreme da ga obiđete i naučite kako to zapravo jedan voz i železnica funkcionišu. Zoološki vrt Novosibiriska daje vam priliku da se na ovom putovanju upoznate da vrstama životinja koje još nikada nista videli, dok je Bugrinsky most takođe jedna od atrakcija koju biste morali da doživite.

Muzej lokalne istorije i prirode Novosibitriska daće vam kompletan uvid u istoriju i prirodu ovog grada, ali i čitavog Sibira, te predstavlja odličan način da se upoznate sa sibirskom kulturom i njenim nasleđem.

U pauzama obilaska, uživajte u lokalnim restoranima i upoznajte i tipičnu sibirsku, kao i rusku nacionalnu kuhinju, pa nema sumnje da ćete sa ovog putovanja otići puni utisaka.

Pretraga

Destinacija

  • Novosibirsk

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.