Sankt-Peterburg putovanje koje ćete mesecima prepričavati

Sankt Peterburg putovanje – aranžmani: definitivno spada u ona putovanja koje ćete mesecima prepričavati, a mnogi turisti se sve češće odlučuju da obiđu Rusiju, pa i da posete ovaj njen bajkoviti grad. Sankt Peterburg poznat je po neverovatno lepim, grandioznim znamenitostima kojima se može pohvaliti, a znan je i kao grad u kome počiva veliki Dostojevski, a predstavlja drugi ekonomski i kulturološki najznačajniji grad Rusije (odmah posle Moskve).

Ukoliko se odlučite da ga odaberete i otputujete u ovaj veličanstveni grad, lako na našem sajtu možete i da pronađete  i rezervišete odlične aranžmane agencija, pa se upustite i u ovo čarobno putovanje u Sankt Peterburg.

Sankt Peterburg putovanje

Veliki Sankt Peterburg putovanje će pretvoriti u sasvim poseban doživljaj, a ono će biti obeleženo, pre svega, obilaženjem znamenitosti u Sankt Peterburgu, a možda i odlascima u čuvene, ruske teatre i uživanjem u operi.

Putovanje u Sankt Peterburg posebno se preporučuje tokom prolećnih dana, jer je, po mišljenju mnogih – Sankt Peterburg na proleće najlepši. Mnogi ga opisuju i velelepnim i čarobnim tokom zimskih meseci, a vrlo šarmantnim tokom leta i jeseni, te kada god da se odlučite za ovo Sankt Peterburg putovanje – nećete pogrešiti.

Sankt Peterburg hoteli

Hoteli u Sankt Peterburgu odlikuju se svojom brojnošću, pre svega. Najveći broj hotela u ovom ruksom gradu nalazi se u centru, ili u blizini samog centra grada. Ovo je, pre svega iz razloga efikasnosti i praktičnosti smeštaja – ovaj grad je ogroman, pa bi vam puno vremena oduzeo sam put od hotela do centra grada.

Zato preporučujemo da pri odabiru hotela pokušate da pronađete onaj koji je u blizini, ili se nalazi u centru grada. Na ovaj način vreme koje biste proveli na putu, od hotela do centra grada, iskoristićete za obilazak impresivnih znamenitosti u Sankt Peterburgu. Apartmani u Sankt Peterburgu takođe mogu da budu vaš izbor smeštaja, ali nema sumnje da turisti češće biraju hotel kada se radi o smeštaju u ovom gradu.

Sankt Peterburg znamenitosti

Sankt Peterburg znamenitosti zaista su impresivne, a toliko su bogate i velelepne da privlače turiste širom sveta. Puno je i aktivnosti za čije obavljanje je Sankt Peterburg pravi grad! Tako, na primer, možete da uživate u obilaženju ogromnih muzeja, gledanju predstava i opera u najboljim ruskim teatrima, kao i da uživate u panoramama prilikom plovidbe brodom ruskim rekama, te uživate u pogledu na Sankt Peterburg sa vode.

Znamenitosti u Sankt Peterburgu koje morate obići su: Hermitage (Zimska palata), Mariinsky pozorište, Peterhof palata, St. Isaac katedrala, The Peter & Paul park, kao i mnoge, mnoge druge, veličanstvene atrakcije u Sankt Peterburgu.

Pretraga

Destinacija

  • Sankt-Peterburg

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.