Mahe Sejšeli letovanje

Mahe Sejšeli – letovanje aranžmani: Mahe je glavno ostrvo na Sejšelima, a nalazi se u severoistočnom delu ovog arhipelaga u Indijskom okeanu. Ostrvo Mahe pripada unutrašnjoj grupi ostrva sejšelskog arhipelaga i granitnog je porekla, za razliku od spoljašnje grupe ostrva sejšelskog arhipelaga koja su većinom atoli. Ostrvo Mahe ima veoma bogatu floru i faunu. Vegetaciju čine uglavnom tropske šume, a prisutna je i mangrova. Raznovrsna je populacija ptica na ostrvu i riba u priobalju. Mahe je izuzetno popularna turistička destinacija, a ukoliko i vi želite da letujete u tropskom raju, Mahe Sejšeli su pravi izbor, stoga potražite neku od ponuda turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno letovanje na ostrvu Mahe.

Mahe plaže

Jedna od najpoznatijih plaža na ostrvu Mahe jeste Ans Forbans, koja se nalazi na južnom delu ostrva. Prekrivena je sitnim, praškastim belim peskom, a voda koja zapljuskuje ove obale je tirkizna i topla, pa je prvo uživanje boraviti i kupati se na ovoj lokaciji. Ans Forbans se nalazi u samom tropskom vrtu, okružena bujnom vegetacijom i kokosovim palmama.

Kada su u pitanju Mahe plaže važno je spomenuti i Bo Vale plažu, koja je turistima veoma interesantna i primamljiva s obzirom na to da poseduje sve potrebne sadržaje za fantastičan boravak turista, kao i rekvizite za sportove na vodi.

Mahe znamenitosti

Jedna od najvećih atrakcija ovog ostrva jeste Botanička bašta, koja poseduje izuzetno veliki broj egzotičnih biljaka, kako domaćih, tako i uvezenih primeraka iz svih krajeva sveta. Značajan je i Prirodnjački muzej, koji sadrži impozantne primerke izumrle flore i faune Sejšela.

Last minute Mahe

Mahe last minute ponude veoma su popularne kod velikog broja turista koji žele da posete ovo ostrvu u Republici Sejšeli s obzirom na to da su cene tada mnogo povoljnije i pristupačnije većem broju turista. Pored toga, ono što takođe može olakšati budžet predviđen za letnje putovanje na ovu egzotičnu destinaciju mnogim turistima jesu i Mahe first minute ponude, koje vam mogu omogućiti nezaboravno letovanje i maksimalno uživanje na ovom ostrvu u Indijskom okeanu.

Pretraga

Destinacija

  • Mahe

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.