Singapur putovanje

Singapur putovanje – aranžmani: Singapur je grad-država koja se nalazi na samom jugu Malajskog poluostrva, te pripada području jugoistočne Azije. Smatra se jednom od država sa najbržim ekonomskim i tehnološkim rastom u poslednjih nekoliko decenija, a jedna od glavnih privrednih grana Singapura svakako je turizam, a  Singapur je poznat i po strogim kaznama i rigoroznim zakonima.

Singapur sve više privlači turiste iz celog sveta svojom zanimljivom arhitekturom, interesantnom atmosferom i odličnim ugođajem. Putovanje u Singapur svakako predstavlja nešto sasvim novo i sigurno ćete ga danima prepričavati, a aranžmane agencija lako ćete pronaći na našem sajtu.

Singapur smeštaj

Smeštaj u Singapuru agencije uglavnom nude u formi hotelskog smeštaja, a hoteli su često smešteni u samom centru grada, a ima i onih koji se nalaze na samoj plaži, imaju bazene, te predstavljaju pravi raj kada se radi o letovanju.

Hoteli u Singapuru poznati su po dobroj usluzi i sjajnom ugođaju, pa sigurno nećete pogrešiti pri odabiru. Apartmani i hosteli su za one hrabrije i sve koji su navikli na ovakav smeštaj na putovanjima, a retko koja agencija nudi smeštaj u apartmanu u Singapuru.

Singapur last minute

S obzirom na to da je Singapur daleko u odnosu na našu državu, obično je put skup, ali svakako se isplati! Bilo bi dobro da iskoristite neki od promotivnih perioda koje agencije često imaju – kao što su first ili last minute Singapur, a tokom njih isti aranžman plaćate manje nego što je inače slučaj.

Singapur znamenitosti

Znamenitosti u Singapuru ima mnogo, a prvo mesto koje po dolasku treba da obiđete je čuvena Marina Bay, kao i Clarke Quay. Sem toga, obavezno posetite Universal Studios Singapore i neverovatne bašte “Gardens by the Bay”.

Singapur je poznat po lepim pejzažama, ali i izuzetno interesantnoj arhitekturi, a u njemu ćete na svakom koraku nailaziti na nešto novo, zanimljivo i originalno. Obiđite i Chinatown – jedan od simbola Singapura, kao i Orchard Road – glavnu šoping ulicu Singapura.

Ako volite plaže i divne letnje užitke – Singapur ih ima na pretek, a preporučujemo da obavezno obiđete Sentosa plažu – peščanu i lepu koja se odlikuje sitnim peskom i prelepim, azurno-plavim morem.

Pretraga

Destinacija

  • Singapur

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.