Bohinj putovanje

Bohinj hoteli – aranžman za putovanje: Bohinj je jedna od opština Gorenjske regije u Sloveniji. Nalazi se na severozapadu države, usred Julijskih Alpa. Opština Bohinj je veoma slabo naseljena, ali Bohinj sa svojim planinskim karakterom, brojnim prirodnim lepotama i čistom, netaknutom prirodom spada u turistički najposećenija zimska odredišta u toj zemlji. Turisti iz čitavog regiona i Evrope rado dolaze na odmor u Bohinj, a ukoliko i vi želite da posetite Bohinj pogledajte ponude turističkih agencija sa našeg sajta i rezervišite sebi nezaboravno putovanje u Bohinj.

Bohinj znamenitosti

Bohinj se smatra pravim biserom koji se nalazi unutar nacionalnog parka Triglav i ponosi se brojnim prirodnim znamenitostima. Najpoznatija turistička atrakcija koju možete pronaći ako posetite Bohinj jeste Bohinjsko jezero, inače najveće stalno jezero u Sloveniji. Slobodno se može reći da je ova destinacija sa svojom okolinom pravi raj za aktivan boravak i odmor.

Ono što je glavna prednost i preporuka kada je ova destinacija u pitanju jeste jedinstvena pozicija unutar netaknute prirode Triglavskog narodnog parka. Ceo predeo oko jezera nudi brojne mogućnosti za najrazličitije sportske i druge fizičke aktivnosti. Boravak na Bohinjskom jezeru se može iskoristiti i za obilazak Bleda koji je udaljen samo pola sata vožnje.

Bohinj hoteli

Ako se opredelite da vaš smeštaj bude hotel Bohinj je mesto koje može da ponudi kako luksuzne smeštajne jedinice, tako i one nešto skromnije i pristupačnije široj populaciji, kao što su moteli i hosteli. Kada su u pitanju Bohinj hoteli u turističkoj ponudi ovog slovenačkog grada nalaze se različite vrste i kategorije navedenih smeštajnih objekata. Takođe u ponudi Bohinja postoji i veliki broj apartmana za iznajmljivanje, a osim toga ako posetite ovo slovenačko mesto imate i mogućnost odabira privatnog smeštaja, koji može biti na bazi noćenja u sobama, pansionima ili studijima.

Bohinj aranžmani

Kada su u pitanju Bohinj aranžmani u ponudi turističkih agencija koje postoje na našem sajtu može se pronaći veliki broj različitih opcija za putovanje u Bohinj, a na vama je da odaberete onu koja vama najviše odgovara, kako u pogledu cene, tako i u pogledu termina. Bilo da je u pitanju Bohinj na jesen ili Bohinj na proleće, doživljaj će sigurno biti na najvišem nivou s obzirom na to da ovaj slovenački grad svojim sadržajem nudi mnoštvo mogućnosti za nezaboravan provod i uživanje.

Pretraga

Destinacija

  • Bohinj

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.