Izola Slovenija

Izola Slovenija – aranžmani: Izola je stari, ribarski gradić sa bogatom i burnom istorijom. Danas, ovo mesto ima oko 12.000 stanovnika, a s obzirom na to da je ovaj grad jako lep, a i primorski (izlazi na Jadran) , ne čudi što je sve privlačiniji mnogim turistima.

Izola je grad koji je utvrđen tokom 7. veka i od tada konstantno naseljen najrazčitijim narodima, plemenima i kulturama, pa danas izgleda kao splet mnogih, zanimljivih kultura. Izola letovanje čini sasvim posebnim i autentičnim iskustvom, a aranžmani agencija za putovanje u Izolu izlistani su u nastavku, pa ćete ih ovde lako pronaći.

Izola smeštaj

Ovo je mali grad, ali ipak dovoljno turistički razvijen da zadovoljava sve potrebe turista kada se radi o njihovoj želji za boravkom i letovanjem u Izoli. Apartmani i hoteli uglavnom su smešteni na samoj obali, ali i širom mesta.

Dobra usluga i lepe i čiste sobe ono su što odlikuje smeštaj u Izoli, a domaćini su poznati po gostoljubivosti, pa je teško da možete da pogrešite sa smeštajem, a on će odgovarati svima, pa i porodice sa decom mogu da nađu onaj hotel ili apartman, u sklopu aranžmana za putovanje u Izolu, koji im najviše odgovara.

Izola last minute

Promotivni periodi agencija obično se organizuju pri samom “lansiranju” aranžmana, kao i pri njegovom kraju – to su first i last minute Izola aranžmani – promotivni periodi koje preporučujemo da iskoristite i na taj način isti aranžman platite manje nego što je njegova cena inače.

Izola znamenitosti

Ovaj mali, ali šarmantni i simpatični grad ne može se pohvaliti sa velikim brojem značajnih kulturno-istorijskih znamenitosti, ali ipak je izuzetno lep i zanimljivo uređen. Dok se budete šetali i upoznavalu Izolu, u samom centru naići ćete na trg, crkvu i muzej. Obavezno ih obiđite i upoznajte ovo mesto! Takođe, uživajte u morskim specijalitetima koje će u obližnjim restoranima slovenački kuvari za Vas rado pripremiti.

Pretraga

Destinacija

  • Izola

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.