Putovanje u Koper

Koper hoteli – aranžmani za putovanje: Koper je jedan od većih gradova u Sloveniji, koji se nalazi na obali Jadranskog mora. Iz tog razloga Koper je i glavna pomorska luka Slovenije i jedino veće primorsko naselje u toj državi. Grad se nalazi veoma blizu italijanske granice i grada Trsta, na oko 20 kilometara udaljenosti. Danas je ovaj grad veoma bitan trgovinski, turistički i lučki centar Slovenije, koji tokom čitave godine posećuje veliki broj turista, kako iz zemlje tako i inostranstva. Ako i vi želite da posetite Koper, pronađite vama najzanimljiviju ponudu neke od turističkih agencija sa našeg sajta i organizujte sebi savršeno putovanje u Koper.

Koper znamenitosti

Pretorijanska palata iz 15. veka nalazi se na gradskom trgu u Koperu. Sagrađena je od dve starije kuće iz 13. veka koje su bile povezane ložom, više puta obnovljene, a zatim završene kao venecijanska gotička palata. Danas je to dom turističke kancelarije grada Kopra.

Gradska katedrala Uznesenja podignuta je u drugoj polovini 12. veka i ima jedno od najstarijih zvona u Sloveniji (iz 1333. godine), koje je izradio majstor Jakob u Veneciji. Gornja terasa je povremeno otvorena i pruža prekrasan pogled na Trstski zaliv. U sredini se nalazi slika Sacra Conversatione iz 1516. godine, jedna od najboljih renesansnih slika u Sloveniji, koju je izradio Vittore Carpaccio.

Koper hoteli

Kada su u pitanju Koper hoteli u turističkoj ponudi ovog slovenačkog grada nalaze se različite vrste i kategorije navedenih smeštajnih objekata, ali u ponudi Kopera postoji i veliki broj apartmana za iznajmljivanje. Ako se opredelite da vaš smeštaj bude hotel Koper je grad koji može da ponudi kako luksuzne smeštajne jedinice, tako i one nešto skromnije pristupačnije široj populaciji, kao što su moteli i hosteli. Pored toga ako odete u Koper imate i mogućnost odabira privatnog smeštaja, koji može biti na bazi noćenja u sobama ili studijima.

Koper aranžmani

Kada su u pitanju aranžmani za putovanje u slovenački Koper u ponudi turističkih agencija sa našeg sajta nalazi se veliki broj različitih opcija, a na vama je da odaberete onu koja vama najviše odgovara. Bilo da je u pitanju Koper na proleće ili Koper na jesen, ugođaj će sigurno biti na najvišem nivou s obzirom na to da ovaj slovenački grad na primorju svojim sadržajem nudi mnoštvo prilika da savršeno ispunite svoj dan.

Pretraga

Destinacija

  • Koper

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.